Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ahh to elo ^^

Nazwy nie ma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapobiegnięto porażce ?

Nie, rozwalili normalnie nexusa

chodziło mu o to czy masz napisane w ostatnich meczach "Zapobiegnięto porażce", bo jeżeli tak to najprawdopodobniej stało się tak ze względu na problemy z serwerem ;)

Opublikowano

aa oo jaki lot normalnie nas rozwalili a w histori gier jest zapobiegnięto porażce, pewnie jakiś bug z servem bo teraz ranki wyłączyli.

Tak, to przez to że wyłączyli rankedy.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Teraz kombinują z wprowadzaniem nowych rzeczy dlatego wiele osób ma problemy z meczami. Najlepiej zacząć grać po tym ich całym kombinowaniu.

Opublikowano

Widac kolega wyzej gowno wie a sie wypowiada, poprostu są problemy z serwerami dlatego ten ranked jest "niezaliczany" do porazek, ale liczy sie do winow, wiaze sie to z tym, ze ludzi podczas problemow z serwerami kickuje.

Opublikowano

No ja pierdole ... Grałem 4v5, bo zjebany junggler xin musiał afczyć od 4 lvla. Nie dość tego wygraliśmy 4v5, a tu patrze +9 elo ... Z przeciwnego teamu dostali +0. A za gre 40min, wygraną 4v5 +9 elo? To chyba jakiś żart...

#EDIT Kumpel z którym grałem w tym meczu dostał +7 elo

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

No ja pierdole ... Grałem 4v5, bo zjebany junggler xin musiał afczyć od 4 lvla. Nie dość tego wygraliśmy 4v5, a tu patrze +9 elo ... Z przeciwnego teamu dostali +0. A za gre 40min, wygraną 4v5 +9 elo? To chyba jakiś żart...

more qq

Wszystko przez wyłącznie serwerów.

Pewnie będą wprowadzać na dniach nowy system rankedów.

w83od2.jpg

Opublikowano

W czasie problemow z serverem przegrani nie traca elo a zwyciezcy dostaja polowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...