Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie z IS sprzedawanei za yang

Gość dreax123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , co najlepiej kupywac za SM w IS zeby opylić to za duza cene u graczy za yang?

Chodzi mi o Solar s26

Prosze pisac :)

Opublikowano

Tombola? to taka loteria ? ale co to wogole daje mi zalezy na yang

Opublikowano

bengala o ile jest tako możliwość, a po za tym item 5b ale to większy koszt i nie wiesz co ci wejdzie, fryzury itp. ale to z zarobkiem słabiej.

Opublikowano

Bardziej opłaca się kupić w Item Shopie załóżmy Rękawicę Złodzieja, zrobić jakąś postać do dropu i na tym zarabiać. Ewentualnie dokupywać poty na szybkość ataku, wierzchowce, etc. ;-) Pewniejszy zarobek.

Opublikowano

Kupowanie w IS i sprzedawnie jest wogóle nie opłacalne, jeżeli masz tak robić to lepiej już kup yangi na Allegro... Tak jak napisał kolega wyżej, dobrze jest kupić 2x drop i polecieć na metiny albo zrobić postać niski level i dropić ribmy/fmsy itp. na imha

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Kupowanie kuponow na sm i sprzedawanie yang na allegro? Chyba jest tam jakiś procent zysku :)

Opublikowano

Wedlug mnie lepiej by bylo wykupic sobie 2x drop ja tak robilem i zarobilem sobie na dobre eq albo tez mozna kupic yang na allegro jak kto woli moim zdaniem to sa najlepsze propozycje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pozostaje Ci jedynie jak up napisał bonowanie

Od czasu do czasu są jakieś szkaty, wierzchowce co mozna sellać.

A tak to nie ma na czym zarobić...

Opublikowano

Skoro masz SM za darmo. No to bonuj itemki na wyższe lv. Np jak wbijesz ładne bony do stalki pod pvp to drogo pójdzie :)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Z IS za sprzedawanie na yangi nie ma dobrego sposobu. Radziłbym ci tak jak koledzy wyżej kupić rękawicę i dropić itemy, albo kupić/dropnąć item, a potem bonować. Za znaki chyba można kupić bodzie, ale to jest nie pewny zarobek w ulepszaniu. :)

12093562540002048935.jpg

Wieczny kibic Wisły Kraków.

Opublikowano

Radzę kupić rękawice złodzieja, i iść na żywot. Czyli dropać itemki.

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej jest kupić rękawice, jechać na piekło i bić metki ponieważ tam dość szybko lecą kamole oraz ku/kd ewentualnie oz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...