Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań Dotyczących Serwera

equalxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań odnośnie działania serwera i rzeczy związanych z nim. Jak zrobić całkowicie polskiego clienta albo jak przynajmniej spolszczyć częściowo? Bo serwer działa mi tylko na chińskim a na polskim(client z 2008r) jak wstawię metin2.exe przerobiony connect changerem to pokazuje tylko nieczynne polskie serwy.

Drugie pytanie to takie dlaczego ten serw się tak je***? Z 3/10 uruchomień tylko startuje, instalowałem go już 5 razy bo nawet do logowania mnie nie chciał dopuścić

Z góry thx będzie 5 za pomoc

btw: zastrzegam sobie dopowiedzi z linkiem google.pl bo szukałem wczoraj pół dnia

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Spróbuj pobrać intalkę z oficjalnej strony

Albo spróbuj programu hide my ip i wybierz ip chińskie i powinno śmigać

.

Opublikowano

Thtsn mógłbyś tak bardziej po łopatologicznemu bo nic nie czaje. Jestem zielony w tych sprawach. Po prostu mam zrobiony serwer i chce do niego polskiego klienta bo chińskich krzaczków nie rozumiem. Mam kilka clientów polski(2008) us(2007) zzyt2

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Proszę niech ktoś odpisze:( Może przedstawię szerzej problem. Jak włożę ten plik metin2.exe przerobiony na moje ip(mojego serwa) do polskiego klienta z 2008r to jak włączę są pięć serwów i żaden nie ma statusu oraz nie działa logowanie, jak włożyłem ten plik do klienta us z 2007r to był tylko jeden serw free kingdom i też nie działa logowanie, a w kliencie zzyt2 to w ogóle się nie włącza metin2.exe i wywala mi błęda "load localeerror(locale/pl/locale_game.txt)"

Proszę o szybką odpowiedz będzie 5

2vuhg8m.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...