Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem komputer się wyłącza

SebSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż to jest mój pierwszy post chciałbym się przywitać. Tak jak widać komputer mój wyłącza się. Codziennie siede 2h potem *jeb* i komputer się wyłączył. Da się go oczywiście włączyć. Narazie nie wiadomo co sie dzieje, ale, czasami, po *jeb* się znowu włącza i zamiast normalnie, to najpierw pokazuje sie jakis taki czerwony trójkąt koło niego napis American ..., nie pamiętam co było w tych 3-ch kropkach, ale mam nadzieje, że to pomoże. Pod tym mam jakieś napisy, a pod napisami to :

F1 to RUN setup

F2 to load default.

Po tym przeważnie klikam F2 bo mam pare piratów na kompie i może mi coś ściągnąć. Jakieś psy pod dom czy coś. Jak ktoś się zainteresuje tym tematem to spróbuję z komy zrobić zdjęcie i wstawić.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

ten czerwony trojkat to normalne taki masz bios a po drogie pokaz temputery jak grasz lub jak siedzisz na kompie ( hwmonitor) i jaki masz zasilacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...