Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa mi serwer w lolu

Elitarny-96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działą mi serwer z 4 godziny temu jak grałem miałem problemy z niby netem lagi jak chuj .

Sprawdziłem speed test net wszystk ow normie strony internetowe ładnie chodzą a lol nie teraz jak chciałem pyknać 1 partyjke w lola to po włonczeniu gry pisze tak

: EU West undefined i nie moge cliknac play cały czas tak mam i nic pomocy zjebało cośsięz moim lolem czy oni mają cośz serwem help

Opublikowano

Ja tak samo widziałem ten poradnik już i nie kumam oco tam chodzi wgle. jak to zrobić prosze o podanie dokłądnego opisu tego gówna z tym prostokątem please .

Pozdrawiam za ogarniete odpowiedzi lajk xD hehe

Opublikowano

JodaMinecraft.

Mam taki problem że nie mogę nacisnąć na ten prostokąt.

Dlaczego nie możesz? Po prostu chodzi o to, aby to okienko LoLa było "aktywnym okienkiem".

Ja tak samo widziałem ten poradnik już i nie kumam oco tam chodzi wgle. jak to zrobić prosze o podanie dokłądnego opisu tego gówna z tym prostokątem please .

Pozdrawiam za ogarniete odpowiedzi lajk xD hehe

Po prostu włączasz ten launcher LoLa (czyli to okienko gdzie są newsy, napis Play itp. i wpisujesz: thereisnourflevel

Game Over

Opublikowano

@squah

Nie wiem dlaczego.. To mi po prostu nie działa. Na próżno szukać pomocy w opcji ''Repair''. Poczekam.

Wam też nie działa? Czy tylko ja jestem taki wyjątkowy ? Sprawdzał ktoś Nordica? Tak ogólnie to jak się logowałem na domene LoLa to było 5 s ładowanie za pośrednictwem czegoś.. Już się zajarałem że mam virka ,a tu widzę że nie tylko ja mam ten problem.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Dobra chu jz tym ze odpaliłęm wpisałem i działa a teraz po tym wyjebało mi error

: there was an error loading this page xD

Dobra wszystk odziała tylko ze error wyjebało ale on mnie mało interesuje gra śmiga jak ta lala ale mam pytanko czemu ta ksie dzieje że musze wpisywaćten "kod" by wejsć do gry inacze jsie nei da ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...