Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zapraszanie przyjaciół - rozwiejmy te wątpliwości

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaje Wam dość świeże info od Community Manager'a.

Greetings,

A lot of questions have come up about Invite Your Friends ("Friend Referral") rewards listed on the Need for Speed World home page therefore we wanted to take a moment to clarify how the rewards work.

Please note that players only receive one reward for referring their friends. Once you've referred three (3) friends and they join you'll receive the reward. If you have already received a reward for referring friends you are not eligible to receive any additional rewards for referrals. For example, if you already received the original "Shine" Vinyl pack for inviting friends you are not eligible to receive the BMW Z4 M Coupe NFS World Edition if you invite more friends.

This is the current expected behavior of the Invite Your Friends feature; however, in the future we plan to introduce the ability to earn addition (better) rewards when you invite more than just three (3) friends.

Best,

Moja parafraza z tłumaczeniem:

Zadawaliście wiele pytań dotyczących zapraszania swoich przyjaciół i nagród z tym związanych. Poświęćmy więc chwilkę na rozwianie wszelki wątpliwości.

Jeden gracz może otrzymać tylko jedną nagrodę. Nagrodę otrzymujecie gdy zaprosicie trzech znajomych, a oni przyjmą zaproszenie. Co ważne, jeśli choć raz zaprosiłeś trzech znajomych i otrzymałeś nagrodę nie możesz otrzymać jej ponownie bez względu na to ilu więcej zaprosisz znajomych. Na przykładzie: otrzymałeś paczkę naklejek "Shine" = nie masz prawa otrzymać BMW Z4 za kolejnych znajomych.

Jest to spowodowane przez system zaproszeń i nagród. Jednakże w przyszłości planujemy wprowadzić możliwość zdobywania (lepszych) dodatków/nagród gdy zaprosisz więcej niż 3 znajomych.

Piszę Wam o tym ponieważ sam nie miałem do końca o tym pojęcia. Dodatkowo w jednym temacie wprowadziłem Was lekko w błąd za co przepraszam.

Źródło:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9245894.page#26789451

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

ja zaprosiłem 2 swoje multikonta i 1 kolege a moim zdaniem nie warto bo BMW Z4 to straszna lipa :D

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Mam odnośnie tego małe pytanko, jak juz kogoś zaprosiłem i zaproszenie nie zostało przyjęte to mogę zaprosić drugi raz? Bo jak próbuję to wyskakuje okienko że nie odnaleziono witryny Facebook :(

Opublikowano

Mam odnośnie tego małe pytanko, jak juz kogoś zaprosiłem i zaproszenie nie zostało przyjęte to mogę zaprosić drugi raz? Bo jak próbuję to wyskakuje okienko że nie odnaleziono witryny Facebook :(

Tej samej osoby nie możesz dwa razy zaprosić.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

ja zaprosiłem 2 swoje multikonta i 1 kolege a moim zdaniem nie warto bo BMW Z4 to straszna lipa :D

bo ja wiem czy lipa? dostałem je , nic nie tuningowałem , bez żadnych części kończyłem wyścigi na 1 lub 2 miejscu , moim zdaniem jak na swoją klasę jest bardzo dobry , można też zauważyć jak dobrze wchodzi w zakręty.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Działa na Multikonta ? :D

2 zrobiłem, chciałem więcej ale pisało, że FB zablokował tymczasowo konto, więc kolege namówiłem :P

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Tej samej osoby nie możesz dwa razy zaprosić.

ale ja ogólnie nie mogę nikogo, te okno które się wyświetla do zapraszania znajomych w ogóle mi się nie wyświetla :(
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

A ja mam problem ponieważ zaprosiłem 3 multi konta (z konta z którego zapraszałem był inny mail niż w grze) i zarejestrowałem się na te maile, no i cały czas pisze że mam zaproszonych 0 znajomych.
O co może chodzić ?

Opublikowano

A ja mam problem ponieważ zaprosiłem 3 multi konta (z konta z którego zapraszałem był inny mail niż w grze) i zarejestrowałem się na te maile, no i cały czas pisze że mam zaproszonych 0 znajomych.

O co może chodzić ?

Warto podczas zapraszania i stwarzania kont działać na 2 innych komputerach, albo korzystać ze zmiennego IP (Neostrada, Netia).

Jeśli wszystko robiłeś na 1 komputerze to 4 konta na fb korzystały z 1 IP i EA ma dość dobre zabezpieczenia i nie pozwolili się zmylić.

Ponów to ale teraz rób to na 2 innych komputerach, albo na zmiennym IP (np. za pomocą specjalnych programów).

/edit

sorry, nie zauważyłem że odkopał

Opublikowano

Warto się pomęczyć te 10 -15 minut chociażby dla jednego darmowego slota, sam sprzedałem to bmw bo się do niczego nie nadawało.

• 1 rok później...
Opublikowano

Działać raczej działa, ale te konta trzeba zrobić na innych IP.

A co z tym, że niby moi znajomi muszą kupić Boosty? zaliczy mi to jak dostanę te z misji na 3 lvl?:D (a i czy ta bmka jest tego warta? dostaje się wraz z miejscem w garażu?)

Opublikowano

Dostaje się ją razem z miejscem w garażu, ta BMka jest takim mocnym średniakiem. Jak trafisz na słabszych rywali to możesz nią wygrywać.

Co do tych Boostów to o ile pamiętam jest tak, że jak zaproszeni gracze kupią SB to dostaniesz jakąś część tego.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Dostaje się ją razem z miejscem w garażu, ta BMka jest takim mocnym średniakiem. Jak trafisz na słabszych rywali to możesz nią wygrywać.

Co do tych Boostów to o ile pamiętam jest tak, że jak zaproszeni gracze kupią SB to dostaniesz jakąś część tego.

Czyli  co z tymi SB ? bmke dostane nawet za samo zaproszenie 3 osób?(czyli fake konta)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...