Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ćwieczenia w warunkach domowych.

JestemSlepy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ponieważ nie mam czasu i kasy aby jeździć na siłownie, postanowiłem, że będę ćwiczył w warunkach domowych. Chciałbym, abyście mi powiedzieli jakie ćwiczenia wykonywać na plecy, barki, klatke, biceps i triceps - z brzuchem i nogami sobie sam poradziłem. Wiem, że tam pompki itd. ale potrzebuję trochę dokładniejszy plan ćwiczeń ;p

Kocham mame

Opublikowano

masz jakiś sprzęt w domu? Wygoogluj se "Kalistenika"

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Pompki tyłem na krzesełkach,zwykłe pompki a jeżeli masz trochę kasy (około 45-50zł) to zainwestuj w drążek rozporowy i jebnij sobie w futrynie drzwi i będziesz mógł ogarniać w domowym zaciszu.

Opublikowano

Jeżeli będziesz systematycznie i ciężko trenował na drążku to uwierz mi że zobaczysz bardzo duże efekty.Wiadomo że na siłowni masz większe możliwości,ale jestem zdania że lepiej jest coś robić niż siedzieć bezczynnie :)

Opublikowano

Kup sobie hantle około 40-50 zł (10kg), a nimi wyćwiczysz biceps i nogi nawet :D

10-cio kilogramowymi to chuja sobie można wyćwiczyć, a nie biceps i nogi.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Przepraszamy za zapomnienie o tym, że 10 kg to dla Ciebie rozgrzewka na śniadanie. Co do tematu, to ja bym polecił wejść na SFD.pl i tam poprosić o konkretne rady, bo tutaj jest forum o grach i często możesz dostać niekonkretną pomoc.

Opublikowano

Prosty sposób ? Idź do sklepu po łopatę do odśnieżania, popytaj sąsiadów o odśnieżanie chodnika i co? I zapierdalaj. :) Może coś kaski wpadnie a lepsze to niż siedzenie bez sensu przed kompem. A mięśnie pracują.

Opublikowano

A ty jakimi cwiczysz ? 20 robisz po kilka seri i cwiczen na biceps czy wiecej bierzesz ? :3

Ja bym polecal "barbrothers" na youtube i poogladaj ich filmiki maja wiele poradnikow i wszystko bez ciezarkow tylko drazki ale nie tylko.

A takie pytania to na forum o danym kontekscie bo mpc zeszlo na psy i tylko hate tu mozna dostac a reszta to banda napinaczy.

wakow9.png
Opublikowano

Na początek może stopniowo. Jeżeli będzie brał od razu coś ciezkiego, to nic mu to nie da.

Kup hantle, wszystko potrzebne do tego co chcesz ćwiczyć.

2ufgk6u.png

Opublikowano

A ty jakimi cwiczysz ? 20 robisz po kilka seri i cwiczen na biceps czy wiecej bierzesz ? :3

Nie bawię się w izolacje. Tylko wielostawowe.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

wszysko po kolei .

Dam ci dobre stronki na ćwiczenia.

http://www.kulturystyka.pl/atlas/

http://www.menshealth.pl/fitness/Trening-silowy-cwiczenia-na-klatke-piersiowa-3514.html

http://www.treningwdomu.pl/2010/01/klatka-piersiowa/

http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=1004

http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=998

Albo oglądaj na YT jak koksu pakuje od samego ogladania bic rośnie w siłę :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

wiem że wiele ci nie pomoge ale kup sobie sztange albo zrob oraz ciężarki nie jest to wcale takie trudne ja sobie zrobilem obciązniki z bębnów hamulcowych a stojaki i ławke z profili nie wyniosło mnie to dużo;) wiesz ciężko tak samemu ćwiczyć bez sprzętu. to jest podstawa troche obciążnikow.

Opublikowano

Napewno mozesz zrobić, brzuch. sprawdz sobie 6 weidera. ABS = Polecam. czwiczen na drążek masz pewno po roku czwiczeć mozesz mieć kratki nawet na dupie nie tylko na brzuchu

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

@up a6w przetestowane, nie doszedłem do końca ale sześciopak i tak jest ;>

@Topic wszelkiego rodzaju pompki, ale radziłbym zaopatrzyć się w hantle

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...