Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Pierscieniem{MAPY}

piesnababy17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sprawa wygląda tak przy włączeniu serwa wszystko jest okey, maszyna załącza sie bez żadnych błędów , ale gdy juz wbije na serwa pojawia sie błąd w maszynie {załączam zdjęcie} z tego co wyczytałem chodzi o brak jakiejś mapy albo jest uszkodzona a no i jeszcze z pierścienie nie moge sie przenieść na owe nowe mapy nnie reaguje pierścień!pomoże mi ktos z tym???

post-338914-0-59384400-1358791440_thumb.png

Opublikowano

wgrywałem gotowe pliki rykoxa v2 sa tam mapy bronie zbroje itd , no i tak bład pojawia sie jak kliknę pierścień

wgrywałem gotowe pliki rykoxa v2 sa tam mapy bronie zbroje itd , no i tak bład pojawia sie jak kliknę pierścień

Opublikowano

#ref#

mógłbyś mi wytłumaczyć co zrobic by naprawić ten błąd bo z tego poradnika nic nie rozumie , a i co do strony to była juz wgrana na serwa musiałem tylko edytowac Ip na swoje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...