Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ pytania :) - wybór sprzętu oraz kupno konta(jak kupic)

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam dwa pytania.

Pierwsze pytanie ?

Jak kupic gre WarZ ? Kolega mi mowi zebym przez mamy karte bankowa kupil gre za tą cene 15euro.Lecz ja sobie niewyobrazam takiej opcji.Niezgodzi sie mama na zamawianie przez karte bo bedzie pitolic ze cos sie stanie itd. A sam jeszcze niezarabiam.Jednak moge wziasc kupic karte paysafecard i kupic.Lecz ile za ile bym musial kupic paysafecard ? bo teraz 1euro kosztuje 4,1zl a gra WarZ kosztuje 15euro.Czyli wychodzi 60 z groszem.To za ile bym musial kupic paysafe card ? Czy to bezpieczne ? [MAM NADZIEJE ZE SIE POKAPUJECIE Z TYMI MOIMI GRYZMOLAMI ;p ]

Drugie Pytanie

Gra WarZ mi chodzi lecz troche przymula co mnie denerwuje.

Moja karta graficzna : ATI Radeon HD 2400

Ram : 4GB

Procek : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+

Wiem ze mam zrytą karte graficzną bo dojze tego ze slaba to gdy moj komp byl jakies 3miechy temu w naprawie to ynformatyk mowil ze jest troche ''przejechana''.A wiec sie zastanawiam nad kupnem nowej karty graficznej

Ile bym na takową wydał żeby War-Z chodzila na wysokich wymaganiach i aby BF 3 cos ''godnie'' podziałał

Zastanawialem się nad dwoma kartami

GeForce GT 240

Tutaj jest pokazane jak na tej karcie dziala BF3

lub

Radeon

HD 4770 [uZYWANA NA ALEGRO ZA 120WIDZIALEM]

Jaka karte graficzna mi polecacie ? taka do 400zl zeby nie za droga i aby War-Z mi dzialal oraz BF

PRZEPRASZAM ZA MOJA PISOWNIE ;P MAM NADZIEJE ZE ''ZAKUMACIE O CO MI CHODZI;P''

ie068n.jpg
Opublikowano

2 pytanie

Co do WarZ to nie wiem (pewnie coś by tam pomogło), ale przy BF3 nie będzie znacznej poprawy. Karta graficzna to nie wszystko. Twój pc ma 4gb ram i procek 2x 2,6GHz, na filmiku jest o niebo lepszy procek bo i5 czyli 4x 3,2GHz i 8gb ram. Nie spodziewałbym się super skoku jakościowego po kupnie samej karty grafiki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...