Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Photoshop - wtapianie renderu

czujesienad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopcze długa droga jeszcze przed tobą , a na razie odpuść sobie tworzenie tutków bo to co pokazałeś to masakra .

Niestety, ale to prawda. Nie rozumiem ludzi, którzy nie znają się na grafice, ale na siłę tworzą tutoriale. I po co? Dla lajków? Przecież takim działaniem tylko przekazujesz błędy innym.

Później w galeriach widzimy outcomy na podstawie tutków umieszczonych na mpc, które nic tylko chwycić i wypierdzielić za okno lub w trakcie komentowania otrzymuje się odpowiedź "jest dobrze bo tak było w poradniku". Człowiek wtedy poważnie łapie się za głowę.

Proponuje, by w tym dziale poradniki były selekcjonowane.

Po co użyłeś tej gumki? Przecież to wygląda bardzo źle. No i na początku mam wrażenie, że źle wyscalowałeś.

Opublikowano

Twój tutorial znacznie różni się od tych, które są udostępniane od dawna cd. wtapiania renderów, nie rób nic na siłe, sam poucz się z tutoriali, moze coś fajnego odkryjesz i wtedy to wrzuć.

Opublikowano

Słuchaliście co mówiłem? Ja tylko pokazałem dwa sposoby, dzięki którym można wtopić render. Dlatego na początku powiedziałem, że samemu mi to dobrze nie wychodzi. MIAŁO TYLKO NA CELU POKAZANIA SPOSOBU WTAPIANIA!

2ufgk6u.png

Opublikowano

Sam tyrasz w galeri "ćwicz" itp. a sam 0 skilla, propsy. "Ćwicz" a potem nagrywaj.

//To trzebyło zajebać napis na video - wersja testowa//wprowadzaniowa, niestety ale głosu nie słucham :)

@Down powodzenia.

1358504244-U713459.png

Opublikowano

Sam tyrasz w galeri "ćwicz" itp. a sam 0 skilla, propsy. "Ćwicz" a potem nagrywaj.

//To trzebyło zajebać napis na video - wersja testowa//wprowadzaniowa, niestety ale głosu nie słucham :)

Tak jak to powiedziała pewna osoba. Mam dużą wiedzę w grafice, ale bardzo słabo w praktyce. Ogarnę dziś tutki, bo dawno nie czytałem i wrzucę coś dobrego, skoro nie podoba się to.

@edit: I nie robię tego dla lajków. Myślenie człowieka. Skoro poradnik, to żeby komuś pomóc, lub pokazać tak jak teraz.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Nie wiem, dlaczego uciąłeś jej rękę.

Słaby poradnik, nic nie uczy, chyba, że nawalania tekstur i złego wymazywania.

zyczę powodzenia w dalszych pracach, jednak poradników na razie nie umieszczaj ;)

Opublikowano

Po pierwsze to nawet nie ustawiłeś dobrze, estetycznie rendera. Pół przestrzeni zawalone, każda praca będzie przytłaczająca w takim układzie, nie ma bata...

Po drugie. Może to wina nagrania ale wydaje mi się, że render jest źle wyskalowany.

Po trzecie, techniki wtapiania do bani. W takich banalnych pracach już lepiej użyć smużenia albo splatterów, whatevah...

Bardzo słabo, ćwicz bo na razie nic z tego nie wychodzi...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ten poradnik to tragedia. Wtopienie wyszło tragicznie (o ile można to wtopieniem nazwać). Sama praca nie należała do zbyt estetycznych. Dlaczego w ogóle wymazałeś jest textury tylko z połowy twarzy? Najpierw naucz się robić coś dobrze, a później przekazuj to w formie tutoriali..., bo niestety, ale nawet początkujący ma prawo uczyć się od kogoś, kto wie co z czym się je. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...