Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka snajperka

kurvvawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Posiadam kilka snajperek (SVD i uber snajperke stefana, tak wiem to to samo wylosowałem SVD^^ Panzerniszczyciela z powiększonym magazynkiem), zastanawiam się czy opłacalne są snajperki szybkostrzelne i średnie? może ktoś mi doradzić które lepsze te na średni czy szybkostrzelne, a może nie opłaca się w nie inwestować?

( nagradzam odpowiedzi:D )

Opublikowano

srednie to best na krótkie ze stealthem na 5 i ps na 5 to weżmiesz każdego na klate

obrażenia? 17 w heda 27 ze ps na 5 27 a w heda 50-kilka fajny jest styl pancerniszczyciel + szybka snipa bo komanda pancerem a gunera

szybką na bliskie na dalekie to się troszke nie wyrabia ale super taki styl

Opublikowano

Nie kupuj nast.snajpy. Wg mnie to się nie opłaca. Masz już dobre snajperki, po co kolejna. Kup sobie strój lub coś innego.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

tonik-N00B xD to kup sobie tą tańszą 6 strzałów na 1 dzień i zobaczysz ja se jutro lub pojutrze macro zaprogramuje i git wszystkich dedam :D

Opublikowano

Nie kupuj nast.snajpy. Wg mnie to się nie opłaca. Masz już dobre snajperki, po co kolejna. Kup sobie strój lub coś innego.

k. Mam jeszcze jakieś pistolety na dlugi dystans nóż uber nuż Konrada jak sie nie myle

nie mam pojecia jakim zestawem grać na nim ;/

Opublikowano

moim zdaniem nie ma sensu abyś wydawał na snajpy, jeżeli już bardzo chcesz to szybkostrzelne ;)

@edit

nóż jest bardzo dobry ;) polecam ci nim grać bo z pizduśami to trzeba mieć wprawę (z mojej strony)

11793260_452992293.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...