Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Mega ważne pytanie o DayZ wibijaj bo to ważne

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usłyszałem/ przeczytałem coś co mnie pozytywnie zaskoczyło ... zobaczyłem kiedyś gre DayZ chciałem ją kupić tego ArmA i ten mod itp ale dowiedziałem się że ma wyjść samodzielna wersja gry :D Zajebiaszczo dopracowana lepsza fabuła itp.

Ale miało to wyjść w grudniu roku 2012 ale nie wyszło i zapowiedzieli na 2013 a pytanie to czy ktoś wie kiedy ? podobno ma byś sprzedawana Jak minecraft czyli wychodzi wersja alfa i kupujemy ją za "grosze" ( słyszałem że 17 euro ale to by było tak ze 70 zł )

więc nie wiem ile w Polsce by to kosztowało no i po zakupie można zrobić "updejt" gry tak jak w "majkrafcie"

ale kiedy to wyjdzie i jak to będzie się nazywało DayZ czy DayZ stadalone ?

Opublikowano

A jak jest z WarZ ?

Jestem zupełnie zielony w tych grach ale jak zobaczyłem DayZ to od razu chciałem kupić ale potem dowiedziałem się o tej osobnej wersji no i dlatego teraz tak wypytuje

Opublikowano

Czyli coś w stylu Minecraft :D

No to właśnie oto mi chodziło że tak będzie podobno z DayZ kupujesz alfe a potem update masz (alfa piszą że bardzo tania a dalsze update będą powodowały że gra będzie droższa)

A co było pierwsze DayZ czy WarZ

Opublikowano

yyy porównujesz Arme(~DayZ) do jakiegos dziecinnego majnkrafta? pozdro 600... co do tematu, tak tak, miał wyjsc Standalone juz w listopadzie 2012/grudniu 2012/ teraz ma wyjsc, myslalem ze poczekam, ale walic to, czas to pieniadz, dlatego kupilem Arme 2 i Arme 2 OA oddzielnie... choc na steam na stronie Army 2 OA pisze Massive Standalone... whatevah', i tak, z tego co wiem army wgl nie bylo w sklepach (bynajmniej nie w polskich empikach) takze, beda klucze na alledrogo(allegro) i steamowe wersje. pzdr.

Opublikowano

źle mnie zrozumiałeś nie porównuje to tego "majkrafta" chodzi mi oto że ma być DayZ tak sprzedawane wychodzi alfa która tanio kosztuje a potem jak będą update gry to cena będzie rosła

a Ty jeśli kupiłeś moda to potem chyba można dopłacić i tak jak byś miał DayZ ale tą osobną wersje

Opublikowano

ale o co Ci chodzi z standalonem DayZ..? wydadzą Arme 2 DayZ i co, bedzie single player, zbrojownia, boot camp i wgl? a tak wogole kiepsko, tylko 3 dodatki z tgo co wiem wyszly, Brytyjska Armia,Czeska Armia, Private Military Company, a w trailerach na steam Russian Army, USMC Trailer, blah blah, i sie zagalopowali, nic nie wyszlo .. :c tak mi sie wydaje chociaz, jak chcesz pogadac to dodaj mnie na steam, bo troche Ciebie tez nie rozumiem x)

Opublikowano

Bo teraz żeby grać w DayZ to trzeba mieć ArmA 2 a jak wyjdzie Samodzielna gra DayZ nie żadna modyfikacja to już nie będziesz musiał mieć Army żeby grać w DayZ

Kupujesz DayZ i grasz będzie ta wersja bardziej dopracowana niż ta modyfikacja :D

Opublikowano

Zdecydowanie pierwsze było DayZ , ale aktualnie bardziej dopracowane jest Warz.

Dayz:Standalone ma wyjść w pierwszych kwartałach tego roku.

Ps: Aktualnie wszystkie mniej komercyjne firm które robią "innowacyjne" projekty daja taki system że mozna tzw preorde kupic kiedy jest wersja alpha i mieć dostęp już od tych pierwszych wersji , a później do full ver.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Moim zdaniem źle że twórcy WarZ nazwali grę WarZ teraz ludzie mogą trochę mylić obie gry

Dowiedziałem się z tego tematu że coś koło lutego DayZ wyjdzie albo koło kwietnia ale nic nie jest pewne

Opublikowano

Z tego co czytalem, klucze testowe (20.000 szt. ?) zostaly juz rozdane, tej "niewielkiej" grupie szczesliwcow. Jednak testy te zostaly przesuniete ze wzgledu na jakis duzy bug.

test

Opublikowano

Z tego co czytalem, klucze testowe (20.000 szt. ?) zostaly juz rozdane, tej "niewielkiej" grupie szczesliwcow. Jednak testy te zostaly przesuniete ze wzgledu na jakis duzy bug.

Trochę się zapędziłeś w tym 20 tyś. szt. :P Na te testy rozdano 1000 kluczy ( rocket wspominał o grupie od 500 do 1000 osób ), chyba, że masz jakieś inne info. A tym bugiem była niedopracowana ( nie działająca poprawnie ) animacja zombie i ich zachowanie.

Kocham mame

Opublikowano

Czytałem że szukają grafików do grafiki 2D i 3D

P.S. Jetem taki zajefajny ze dostałem 5% ostrzeżenia za spam ... we własnym temacie 8S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...