Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

Oswobodziciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł, mam woja bodego 30lvl i mentala 37 i moje pytanie jest takie: którą postacią lepiej grać? Do nich mam jeszcze smoka 35lvl +27% krytyk i blogo. Jezeli mialbym grac bodym to do 35 lvlu wystarczy mi zwykly mieczyk +9 czy zalatwiac jakiegos fmsa? jakie sr? kd? ile by taki dobry kosztowa? gram na solarze. Znacie jakies psosoby na zarobek? Sprawdzone na tym serwerze.

Na mentalu nie mam boja ;/ jest 7 poziom konia.

A może sprzedać tygrysią i ten mieczyk +9, zelka i grac ta szamanka 35lvl? czy teraz i tak nie dam rady jak poszedlem w skille buffujace?

Opublikowano

Na twoim miejscy zagrałbym Wojownikiem Bodym (uwielbiam tą klase), przydało by się kupić FMS'a +9 sr.25+ (cenu ci nie podam bo tam nie gram).

Jeżeli chodzi o zarobek, to możesz sprzedawać małże lub bić metiny w m2.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Gram od początku Wojownikiem Body i to jedyna klasa, w której jestem powiedzmy specjalistą. Zarabianie nie jest w ogóle trudne tak jak niektórzy to obrazują. Na razie łów ryby, sprzedawaj małże i rudy. Potem zaopatrz się w jakiegoś FMS'a ze średnimi 25+ i na 35 lv leć na Metiny Zazdrości do M2. Jak już zdobędziesz KD, Kamyki, KU i inne ulepszacze to szukaj sobie FMS'a 35-40 śr., który wystarczy Ci do 55-65 lv. ;-)

Opublikowano

Zależy do którego lv będziesz expił te postacie bo np mogą ci sie znudzić przy 50lv. Jak Masz zamiar grać dłuższy czas tak 70lv+ to polecam mentala skille G+ i koxisz w pvp i w expie :) (kasa na to przyjdzie z czasem :D) A teraz jak nie masz dużo yang to lów ryby sprzedawaj małże. Możesz próbować w m3 dropić bronie na 30lv. (kiedyś mi wyleciał rib sr 48 ale to ponad 4tygodnie dropienia ;/)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Gra bodym - szybsza , o wiele więcej kosztowna i ciekawsza

Gra mentalem - pójdziesz na niższym lvlu na lepsze expowiska , ale wolniej się ubija moby , mniej kosztowna , ale jest nudna.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...