Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s&f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie. Niektóre gry działają w czasie rzeczywistym - tak samo kiedyś próbowano oszukiwać ludzi w grze przeglądarkowej Plemiona.pl, jednak to tylko mit. Tak samo w innych grach - to tylko dodatek wizualny, niestety.

Opublikowano

a jakieś inne czity ?? do przesówania warty ponieważ kiedyś na starym win xp przestawilem zegarek i skończyła mi sie watra widziałem nawet to na youtube tylko to było nagrywane kotletem

Opublikowano

Hmm Cheat Engine tu nic nie zrobi najwyżej mozesz jeszcze sprobowac zrobic własny serwer xD ale to duzo roboty :) i wgl nie ma takich serwow jak narazie ale co do cheatingu to hmm jakies zrobione przez kogos dobrego nie wiem poszukaj w necie np w google wpisz : Shakes & Fidget Cheats Gold / Hacki

Jestem Jaki Jestem

i tego kurwa nie zmienisz

Opublikowano

daronian dzięki

Nie ma problemu żadnego. Jeśli jeszcze będziesz miał jakieś pytania to możesz napisać do mnie na PW, a postaram się pomóc w podobnych sprawach. Temat teraz chyba do zamknięcia? ;-)

• 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...