Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skad sie wzielo w KW-2 doswiadczenie ?

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W WoT'a gram od swieta ;-) I tym swiatecznym graniem "dochapalem" sie KW-1 zbadanym na maxa i kupionym, orazT-150 prawie tez na 100% zbadanym i tez kupionym(oraz innych ale to nie ma znaczenia) :-) Wracajac do pytania, ostatnio zauwazylem, przygladajac sie KW-2 (zbadanemu, nie kupionemu), ze na jego koncie mam 1033 doswiadczenia :-o i w zwiazku z tym mam pytanie. Skad to doswiadczenie i jak/czy mozna je zwiekszyc ?

test

Opublikowano

Napisałem

... na jego koncie mam 1033 doswiadczenia ...
Doświadczenie na tym czołgu.

test

Opublikowano

Pytasz jak je zwiększyć? Grać grać i jeszcze raz grać, a jeśli chcesz bez kupowania czołgu (on jest zaje*****) to zostaje wolny exp, ale do S-51 123k expa trzeba :D

Opublikowano

Czy miałeś KW przed tym patchem rozdzielającym ruskie drzewko ht na dwie odnogi? Jeśli tak, to już wiesz, skąd na KW 2 masz doświadczenie - Ze starego KW całe doświadczenie leciało na KW 2

Opublikowano

Czy miałeś KW przed tym patchem rozdzielającym ruskie drzewko ht na dwie odnogi? Jeśli tak, to już wiesz, skąd na KW 2 masz doświadczenie - Ze starego KW całe doświadczenie leciało na KW 2

Ehhh... ale ze mnie du... ;-) Wielkie dzieki :-)

Pytasz jak je zwiększyć? Grać grać i jeszcze raz grać, a jeśli chcesz bez kupowania czołgu (on jest zaje*****) to zostaje wolny exp, ale do S-51 123k expa trzeba :D

Ehh... Temu Panu tez dziekujemy ;-) Tyle to jeszcze wiem :-)

Mozna zamknac temat.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...