Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Pingami !

BigSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam powoli tego dosyć. Mam 2 x rdzeniowy system 2.5ghz (64bit) Win 7, Ram 5 GB , Karta Graficzna 9800 GT (500 MB) i neta 1 mb dla jasności i mam w Wocie grafike na Niską i mam 60 FPS ale pingów caly czas po 300 - 999 wogóle nie wiec co robić czy to chodzi od neta że taki słaby czy od serwera HELP

Opublikowano

Internet radiowy czy po kablu ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Cytuje:

"Prawdopodobnie problemem nie jest "ping" tylko utrata paczek z danymi między Twoim sprzętem a datacenter WoT - do sprawdzenia np. prostą komendą ping> wciśnij Win+R, wpisz ping -t login-master.worldoftanks.eu i Enter. Ściągnij na pasek, odpal WoT - w momencie krytycznym Alt+Tab, przełącz na Wiersz polecenia, zapisy z informacją: "Upłynął limit czasu żądania" to właśnie objaw utraty paczki z danymi. Norma to "Odpowiedź z 213.252.131.51: bajtów=32 czas=49ms TTL=55" gdzie "czas" jest na stabilnym poziomie i maksymalnie do 80-100 ms"

Opublikowano

Ja mam po 500 pingu i niezmienne FPS gdy coś pobieram i gram międzyczasie w wota. Może zaglądnij w procesach czy masz jakiś zbędny proces sieciowy?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Ja mam po 500 pingu i niezmienne FPS gdy coś pobieram i gram międzyczasie w wota. Może zaglądnij w procesach czy masz jakiś zbędny proces sieciowy?

o.O

da się grać z takimi pingami ??

x

Opublikowano

Ja mam antene a główna antena jest na budynku obok więc nie wiem z mojego budynku na tą obok jest kilka metrów ale możliwe jest to co mówicie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...