Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung galaxy Ace 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do ilu ghz można podkręcić processor Samsunga galaxy ace 2? Jak tego dokonać, co trzeba zrobić przed tym, czy jest to trudne, czy jest jakies ryzyko lub czy to może coś nie wyjśc i będzie coś działało nie tak (np. czy będzie mulić)

1361453243-U739101.png

Opublikowano

1. Ten procesor jest zablokowany i ograniczony przez producenta i podkręcenie go jest trudne do wykonania można powiedzieć, że nawet niemożliwe.

2. Jeśli się nie znasz to jasne, że coś nie wyjdzie. Jeśli nie posiadasz podstawowej wiedzy na temat podkręcania albo nie widziałeś jakiegoś poradnika to sam nie próbuj, ponieważ możesz go uszkodzić.

3. Jeśli źle to zrobisz to jest prawdopodobieństwo, że telefon będzie się zacinał

Opublikowano

A ja słyszałem, że jest możliwe podkręcenie tego telefonu chyba do 1.3 ghz na rdzeń (jest ich 2). Raczej się za to nie zabieram, bo jak wspomniałeś moge go uszkodzić. A co to są te romy?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

nie jest możliwe, sprzętowo to działa dokładnie na 800MHz

widać więcej a wydajność taka jak była

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czy może mi ktoś bardziej wytłumaczyć dlaczego nie można podkręcić? Po za tym powiedzcie też co to jest ten rom, bo jest on wymagany do wszelkich modyfikacji oraz dzięki niemu (tak mysle) wszystko szybciej chodzi. Tak, tak wiem, że od tego traci się gwarancje.

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...