Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowy na Sjsro ale i tak mnie dziwi że nie spotkałem żadnego Polaka :huh: a należę do ludzi którzy nienawidzą grać w silka samemu (to nas różni od botów) nie że np. mam mało HP (bo jestem full STR) ale dla tego że lubię rozmawiać i expić z innymi ludźmi a najlepiej z rodakami niech ktoś mi da kontakty , nick ,gildie POLSKIE .

Dobrze pisze po angielsku ale chyba mnie rozumiecie

CHODZI MI O SJSRO OLD

fan club of movia !!

Opublikowano

wildminit to ja .

ja zaczne grac moze w srode .

ja szukam polskiej gildi

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

Jestem nowy na Sjsro ale i tak mnie dziwi że nie spotkałem żadnego Polaka :huh: a należę do ludzi którzy nienawidzą grać w silka samemu (to nas różni od botów) nie że np. mam mało HP (bo jestem full STR) ale dla tego że lubię rozmawiać i expić z innymi ludźmi a najlepiej z rodakami niech ktoś mi da kontakty , nick ,gildie POLSKIE .

Dobrze pisze po angielsku ale chyba mnie rozumiecie

CHODZI MI O SJSRO OLD

Idź do Hotan i rób spam "szukam gildii". Po 5 minutach dostałem propozycje :lol:.

@down

znałem kilka ale od 2 miesięcy się pozmieniało, unia się rozpadła i gildie raczej też bo liderzy gildii ciągle off są :/

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

ptr39 znasz gildie jakąs która rekrutuje

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

@UP

MysticGuards sunnery duzo 90 ..

widmint (cos takiego ) masz malo hp bo jestes full str `? xD

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

@UP

nie o to mu na pewno chodziło tylko że nie szuka polaków do pt bo ma mało hp a szuka żeby pogadać i jest str

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

jezu czytajcie uważne napisałem że właśnie NIE potrzebuje pt bo mam mało HP DLATEGO że jestem full str -.-!

fan club of movia !!

Opublikowano

o to fajnie

@down przepraszam ale przypadkiem wysłałem nie dokończonego posta a później tego nie poprawiłem .

fan club of movia !!

Admin Cienia
Opublikowano

o to fajnie

Prosze nie pisać takich postów, wyrażamy się gdy mamy coś ważnego do powiedzenia lub ogłoszenia.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

czesc . Juz dlugo niegralem na sijsro po powrocie na ten serwer okazalo sie ze moja gildia juz nie istnieje a polowa graczy nie gra wiec musze poszukac kogos nowego.

Jesli znacie jakas w pelni polska gildie to dajcie znac z gory dzieki ;)

bo gra jest wszystkim (prawie): )

Opublikowano

Ja polecam Wam na nowym sjsro Guild 4FUN (5Lev ),jestem tam i mi sie poodba fajna atmosfera mili ludzie czesto taxi robia dla low i ooglnie zawsze z 3-4 osoby sa online jak co to piszcie lub wyslijcie wiadomosc w sjsro na nick : Belmondo lub Siekacz .

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

Więc tak MG należe do tej gildi dośc przyjemna do gadania to tam nie ma co bo wszyscy bocą i sa afk [ ja jestem jednym z tych czubków co pilnuja i patrzą jak bot gra ] mój nick w grze Krzychos w sobote powinienem być na tygodniu nie gram ;]

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano

Siemanko wszystkim graczom SJsro!

Zapraszam wszystkich aktywnych graczy do chyba jedynej tak aktywnej gildi (co z przykroscia oznajmiam) na servie SJsro jest nia MysticGuards. Lvl oczywiscie nie wazny liczy sie tylko poczucie humorku oraz odpowiednie zachowanie.

Pisac prosze do mnie czyli DMGwykurwPL oraz do XxAresxX jestesmy praktycznie 24/7 aktywni tam :P. lub jak kto woli na moje gg 8686377.

jeszcze jedno jezeli jest jakas kolejna w miare aktywna gildia na tym servie (sjsro) rowniez prosimy o kontakt bo robimy aktywna unie. dziekuje i jeszcze raz uprzejmie zapraszamy ! ! !.

dumb-dumber.jpg

Server: SJsro(Old) :ZSZC Water

Nick: DMGwykurwPL,xBarriLit0x :DMG, iLoveRita, Shinoby

Lvl: 116, 115 :105, 105, 105

Opublikowano

Siemanko wszystkim graczom SJsro!

Zapraszam wszystkich aktywnych graczy do chyba jedynej tak aktywnej gildi (co z przykroscia oznajmiam) na servie SJsro jest nia MysticGuards. Lvl oczywiscie nie wazny liczy sie tylko poczucie humorku oraz odpowiednie zachowanie.

Pisac prosze do mnie czyli DMGwykurwPL oraz do XxAresxX jestesmy praktycznie 24/7 aktywni tam :P. lub jak kto woli na moje gg 8686377.

jeszcze jedno jezeli jest jakas kolejna w miare aktywna gildia na tym servie (sjsro) rowniez prosimy o kontakt bo robimy aktywna unie. dziekuje i jeszcze raz uprzejmie zapraszamy ! ! !.

Polecam gildie sam do niej nazlesa spoko ludzie itp ^^:)