Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ekipy na serwer typu "2 Zamki"

Kolorowy :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie, poszukuję ogarniętych osób do zorganizowania serwera "2 Zamki" a pomóc możecie w różne sposoby: zaprosić znajomych, wysłać parę groszy na utrzymanie, ogarnąć jakieś kanały na TS3 lub nagrywać serię z serwera :-)

Pluginy nie będą jakieś specjalne tylko Factions i parę potrzebny do kontroli graczy bądź ogarnięcia mapy.

Na serwerze planujemy wykupić 20slotów (120mb = 1slot). drużyny po 10 osób w tym 1 z nich będzie przywódcą jeden drużyny (na to będzie rekrutacja) i przez 5-7 dni będzie gromadzić surowce, itemy, enchanty i gdy nadejdzie dzień walki wasi przywódcy będą ustalać czas i miejsce wojen.

Pod tematem w komentarzach możecie wysłać swoje opinie, pytania a jeżeli chciałbyś pomóc napisz na Skype: creatiives bądź numer gg: 25734676

Pozdrawiam MysterCrash.

Opublikowano

Pisze sie na jakiegos moda czy cóś. Znam sie na pluginach (mialem swojego serwa ) umiem to wszystko ogarnac a takze jestem niczego sobie grafikiem. Co do dania ,,paru groszy'' na serwer to nie .... ale moge ogarniac kanaly na TS3 oraz nagrywac serie (mam 31 widzow ale moj kanal sie dopiero rozwija od tygodnia mam nowy internet a co za tym idzie to filmiki HD oraz live )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...