Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemson z kartą dzwiękową

haczer144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem z kartą dźwiękową, która prawdopodobnie jest zintegrowana z płytą główną KT333-8235, usunłęm wcześniejsze sterowniki i zainstalowałem realteka xD , i odtąd nie posiadam dźwięku :ninja: , usunełęm realteka (w menadżerze wyświetlała się ikona z wykrzyknikiem) i próbowałem zainstalować te steerowniki :Kodek audio VIA® VT1612A AC'97 Lecz ku mojemu zdziwieniu podczas instalacji wyskakuje błąd powiadamiający mnie o tym iż instalator nie znalazł żadnego urządzenia :I :huh:

Ktoś jest na tyle kumaty aby to ogarnąć B) ? nie mam pojęcia co mogę jeszcze zrobić..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

to zainstaluj oryginalne sterowniki do ALC ze strony producenta płyty a nie byle jakie bo ci tak pasuje

jak xp to wcześnie trzeba zainstalować sterowniki microsoft UAA

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to zainstaluj oryginalne sterowniki do ALC ze strony producenta płyty a nie byle jakie bo ci tak pasuje

niestety sterowniki nie są byle jakie http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?CategoryID=1&DetailID=191&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=16

znalazłem najbardziej podobną kartę do swojej B) tylko problem w tym że instalator nei wykrywa żadnego urządzenia :(

userbarwb.png

Opublikowano

a jestes pewien że masz dobra rewizją do płyty ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

pisze ci na płycie, masz sterowniki z rewizji 5.0 , a jaka masz to sobie sprawdź na płycie albo ściągaj i instaluj z każdej rewizji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

pisze ci na płycie, masz sterowniki z rewizji 5.0 , a jaka masz to sobie sprawdź na płycie albo ściągaj i instaluj z każdej rewizji

ziomek, a sprawdzę to np. w CPU-Z ?

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...