Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dolączanie do allin

Rempal1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,tak jak w temacie chcialbym sie dowiedziec jak dojsc do allin samochodem klasy A,kiedys wiedzialem ale sporo nie gralem i zapomialem.

Opublikowano

Niezbyt ogarniam ale... dla klasy A masz dostępne 3 wyścigi:

• High Stakes (bez ograniczeń)
  • Underground (bez ograniczeń)
  • Late Departure (tylko klasa A)

By dołączyć do wyścigu z ograniczeniem klasy A, musisz mieć samochód w tej klasie (średnia 600-749).

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

nie wiem czy tak jeszcze jest,ale jak wczesniej gralem to samochodem klasy A dolanczalem do allin.bralo sie na inny wyscig dostepny dla tej klasy i klikalo tryb wieloosobowy i potem jakos na allin i wbijalo nam do allina ale nie pamietam do konca jak to bylo

Opublikowano

nie wiem czy tak jeszcze jest,ale jak wczesniej gralem to samochodem klasy A dolanczalem do allin.bralo sie na inny wyscig dostepny dla tej klasy i klikalo tryb wieloosobowy i potem jakos na allin i wbijalo nam do allina ale nie pamietam do konca jak to bylo

Znowu niezbyt rozumiem ale wiem tyle: aktualnie otwierasz mapę, znajdujesz ikonkę Gamemodeicon_pursuit_mp.png klikasz "Dołącz" i tyle. Dołącza Cię do poczekalni przed ucieczką, czekasz swoje i grasz.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...