Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Cash za sms, a kradzież konta?

Domena543

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

wczoraj zamowilem cash za sms ;) i przyszedl mi kod jakis co z nim zrobic bo niewiem xD;)

I wczoraj wszedlem pogralem chwilke kupilem kostim typu 2 dla cienia a dzis sie loguje i pisze zle haslo ;( a na inne konta wchodzi bez problemu!! No to wchodze na stronke wpisuje swoj login zeby mi na poczte to przeslalo i pisze ze wyslali wbijam na poczte a tam nic niema!!! Co to jest?? Ban?? Kradziez konta??

Prosze o szybkom pomoc jak by vco to mozna pisac domnie na gg 46032919

Opublikowano

Pytanie nr 1 o jakim LC mówimy?

Po drugie czy komuś podawałeś passy do swojego konta? Albo miałeś jakieś passy, które ktoś ze środowiska LC znał?

Opublikowano

Może to był numer transakcji? Sama ładowałam cash na Destiny i nigdy nie miałam problemów. Napisz do Administratora/GM-a i wyjaśnij swoją sytuację. Jeszcze jest opcja, że zły mail sprawdzasz?

Opublikowano

Dzieki wziolem w tym czasie i sam zalozylem ale dzieki lubie takich ludzi co pomagaja a co tam napisac i po jakiemu ;p

jak sie loguje na te pasy co mi podalas to mi wyskakuje

You have entered an invalid username or password. Please enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Clickhere

!

Mam jeszcze 1 pytanko jak sie resjstruje do lc destini to tam jest pytanie poco to da sie odzyskac haslo dzieki temu??

Opublikowano

kolego ja miałem to samo i wiele innych osób pisałem do admina nic nie odpisał , pisałem do gm odpisał sprawdził @ i się zgadza login też. Z tego doszliśmy do wniosku że to gm sobie konta zabierają i jestem pewien że już go nie odzyskasz.

Opublikowano

kolego ja miałem to samo i wiele innych osób pisałem do admina nic nie odpisał , pisałem do gm odpisał sprawdził @ i się zgadza login też. Z tego doszliśmy do wniosku że to gm sobie konta zabierają i jestem pewien że już go nie odzyskasz.

Game Masterzy nie mają dostępu do haseł. Maili też zmieniać nie mogą.

Opublikowano

Tylko wiesz, że to Twoja wina, że konto straciłeś, a nie ich. Jeszcze nie miałem sytuacji, żeby ktoś ukradł mi konto bez mojej winy (i winą bynajmniej nie jest to, że założyłem konto).

Opublikowano

Miałem GMa swojego czasu, to wiem jak jest z graczami. Nagle przy gruntownym sprawdzaniu konta wiele rzeczy się znajdowało, a gracz o tym nawet nie chciał wspomnieć i później także się sprzeczał. Nie zamierzam się kłócić, powiedziałem tylko jak jest.

Opublikowano

Ban to na pewno nie jest, bo miałbyś powiadomienie na mailu za co, na ile... no chyba pozostaje Ci tylko kontakt z administracją serwera.

Team Destiny nie powiadamia na mailu o blokadzie konta, owe możemy sprawdzić tutaj :

forum.destinylastchaos.to/showthread.php?481-Destiny-Banned-list!

BOOST

CSGO

Opublikowano

Game Masterzy nie mają dostępu do haseł. Maili też zmieniać nie mogą.

tutaj sie zdziwisz.... =)

Grałam w to LC od czasów extreme i ZAWSZE jeden z GM'ów miał uprawnienia administratora =) tzn był to adm pod przykrywką GM'a..... i to już kilka osób =)

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

lino za mało wiesz nie grałes wtedy co ja grałem jak ludziom na kontach hasła się zmieniały i nikt konta nie odzyskal . Jeśli to nie Gm to co ? Jak 20 polaków konta potracilo i nie tylko pl a nikt hasła do ich kont nie znał i nie ściągali żadnych wirusów itp. Wytłumacz to. Email się u tych osób zgadza wysyłają linka o zmianę emila a link na pocztę nie przychodzi. Więc mi nie gadaj że gm w tym palca nie maczal.

Opublikowano

GM nie, ale Admin może może... Albo ktoś wwalił się do bazy danych. Ja nie wierzę w bajki, że GM coś takiego robi, ale każdy ma swoje zdanie :P W każdym razie, na pewno nie traci się przez zakup cashu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...