Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Trzy sposoby na zrobienie własnego skina!

MisterCzaczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tutaj znów Czaczor, ale już zupełnie w innym poradniku. Jako, że zostałem całkiem mile przyjęty przez społeczność MPC, mam zamiar napisać [pff... teraz go piszę xD] poradnik pt. 'trzy sposoby na zrobienie własnego skina'.

Jednak jeszcze przed tym, musimy mieć wizję. Wizję naszego skina. Może ma być to farmer, jakiś dres, troll face a może skkf w innym ubraniu?

Właśnie od tego zależy, czy nasz skin się uda. Najlepiej jest też mieć 'umiejętność odpowiedniego cieniowania'. Czemu? Bo głupio wygląda, gdy nasza bluza jest cała niebieska. Wygląda to kompletnie jak jakiś artwork [tak to się pisze?].

Pierwszy sposób to stronka Miners Need Cool Shoes. Gdy na nią wejdziemy, automatycznie pojawimy się w edytorze. [tak u mnie jest] [odnośnik 1 - adres]. I co tu teraz robimy? To już zależy od Ciebie. Wybierasz kolory, kolorujesz, dodajesz akcesoria, maski. To wszystko może Ci pomóc, może nawet zostaniesz youtuberem i będziesz robił skiny na zamówienie? Tego nikt nie wie... nikt.

Drugi sposób jest nadal na stronce Miners Need Cool Shoes. Lecz teraz wchodzimy w zakładkę 'zbrojownia' [przedostatnia]. Następnie wybieramy twarze, ubiory, akcesoria. Potem to ze sobą łączymy i bumcyfykszyn. Nasz jedyny w swoim rodzaju skin został zrobiony! :D

Trzeci sposób to pewna... gra. [odnośnik 2 - link do gry]. Jest ona połączeniem zbrojowni i samego malowania. Dlatego polecam ten sposób, bo można różnorodnie zmieniać, kolorować, cieniować czy robić różne, różne rzeczy.

Co ja polecam?

Tak jak wspomniałem, ja polecam trzeci sposób. jest on po prostu najlepszy.

Odnośniki

[1] http://www.minershoes.com/editor

[2] http://hub.nietykalni.org/skincraft/skincraft.html

WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE. PORADNIK DLA : www.mpcforum.pl !!!

@cdminestudio - Moje konto na twitter. Zapraszam.

"Jedna wiara, jeden klub, Real Madrit, aż po grób"

"Nie żebram o like'y, to like'y żebrają do mnie"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DALEEEEKI REFRESH

@UP

napisz lepszy. tylko krytykować umiesz.

PS. Stać Cię na papier? ...

@cdminestudio - Moje konto na twitter. Zapraszam.

"Jedna wiara, jeden klub, Real Madrit, aż po grób"

"Nie żebram o like'y, to like'y żebrają do mnie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...