Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

KaC4114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam plyte glowna acer h61h2-ad i karte graficzna "AMD Radeon HD6670 2GB" Karta jest DDR3 i teraz mam problem bo chce kupic nowa karta graficzna dlatego bo ta co mam ja teraz strasznie sie nagrzewa i nie wiem czy jesli bede chcial kupic nowa karta graficzna "DDR5" czy bedzie pasowac do Plyty Glownej czy tez nie, bo jesli nie to musze kupic i plyte glowna jesli macie jakies porady napiszcie i wielkie dzieki :)

Pieniadze jakie moge przeznaczyc na zakup karty to 1000 zl jesli bede musial zmienic i plyte glowna to podajcie jakas w miare dobra :)

PS: Karte tez mozecie podac w miare dobra jesli znacie jakies dobre :)

ladnadziewczynazeslucha.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

Opublikowano

------------------

System Information

------------------

Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120830-0333)

Language: Norwegian (Bokmål) (Regional Setting: Norwegian (Bokmål))

System Manufacturer: Acer

System Model: Aspire X3990

BIOS: BIOS Date: 08/16/11 10:23:39 Ver: 04.06.04

Processor: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.4GHz

Memory: 8192MB RAM

Available OS Memory: 8174MB RAM

DirectX Version: DirectX 11

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------

Display Devices

---------------

Card name: AMD Radeon HD 6670

Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc.

Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x6758)

DAC type: Internal DAC(400MHz)

Display Memory: 1769 MB

Dedicated Memory: 2034 MB

Shared Memory: 3830 MB

Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (60Hz)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Chyba wszystko co jest potrzebne z dxdiag :)

Opublikowano

Jak zasilacz dobry to HD7870 2GB, jak jakiś słaby (podaj jego marke moc i model) to raczej HD7850 2GB, ale to pierw podaj ten zasilacz

Opublikowano

Sprawdzilem i pisze 220 Watt, chyba bd musial dokupic nowy :D zeby zobaczyc marke itp musze go rozkrecic zrobie to jutro :)

Opublikowano

Dziwne na stronie producenta pisze ze ta karta graficzna jest DDR5 a wczesniej pisalo DDR3 jak gdzies sprawdzalem to juz nic nie rozumiem :D

220 Watt? nie mozliwe o.O 220V to bym sie zgodził

Tez sie zdziwilem pisze watt :P Strømtilførsel 220 watt

To po norwesku ale pisze, ze 220 Watt :D

Opublikowano

Jak zasilacz dobry to HD7870 2GB, jak jakiś słaby (podaj jego marke moc i model) to raczej HD7850 2GB, ale to pierw podaj ten zasilacz

Jak włoży do low profile? :D + te zasilacze w takich małych komputerkach to mają najczęściej 250-350W. Bez zmiany obudowy nie wymieni, te zasilacze to nie ATX są w tym.

Opublikowano

Jak włoży do low profile? :D + te zasilacze w takich małych komputerkach to mają najczęściej 250-350W. Bez zmiany obudowy nie wymieni, te zasilacze to nie ATX są w tym.

Ja mam tylko pytanie czy DDR3 mi wejdzie na ta plyte glowna bo obudowe mam zamiar kupic zasilacz tez tylko nie wiem czy DDR5 mi wejdzie zamiast tej DDR3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...