Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak zarobić złoto na Polskim LastChaos

xFr3sh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja słyszałam o patencie ze drewnianymi skrzyneczkami. Podobno dobrze schodzą i szybko można na coś ciekawego zarobić. ;>

http://polski-lastchaos.wetpaint.com/page/Gorączka+złota

Opublikowano

Możesz kupić też cash sprzedawać go bądź itemy z IS. ._.

A mnie legalnie kupić gold na Allegro.

Poza tym więcej sposobów nie ma - wszystko kręci się wokół dropu jeżeli nie chcesz kasy realnej wydawać.

Opublikowano

Jeśli chcesz szybko zarobić to gold z allegro,bo cash średnio się wg. mnie opłaca.Przynajmniej jak nołlajfiłem na PLu to gold wychodził taniej niż cash.

Opublikowano

Gold wychodzi taniej niż cash, ale pamiętaj, że kupowanie golda na Allegro nie jest legalne i już nie jeden załapał za to perma. ;) I tylko kasa puf! przepadła. :D

Opublikowano

Jesttyle sposobow na zarabianie golda

tak jak wyzej mozna te skrzynki dropic kupic selto przezucic na postac 1lvl i szukac tych skrzyneczek (czeba miec mape skarbu bo nic nie wyleci) lub mozna ulepszac eq wepy nawet kamieniami sily da sie bez problemu do +11 zrobic ;)

Opublikowano

Gold wychodzi taniej niż cash, ale pamiętaj, że kupowanie golda na Allegro nie jest legalne i już nie jeden załapał za to perma. ;) I tylko kasa puf! przepadła. :D

Żeby być złapanym na PLu za kupowanie golda trzeba było gadać o tym na TSie połowie serwa. ;p

Opublikowano

jeśli masz postac mniej więcej 60 lv to alvi , gdy wbijesz 90 % zerujesz się i od nowa , bronie dużo warte są te 69 u npc .

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Masz problem kupić golda podchodzisz lewym kontem i potem przekladasz na swoje

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...