Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AmbrozjaMt2 [100 slotów] Wbijac Rekutacja on

AehuN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

AmbrozjaMT2

informacjeo.png

083.gif Adres IP:ts-gaming.pl:25565

083.gif Typ Serwera:Survival

083.gif Potwory:off

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:off

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:100

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Tak

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

Najpotrzebniejsze na serva

ekipab.png

[Właściciel] McNetoper kontakt gg:32611752 [Admin]TheMacioPL siwy20023 MrZiomekPL [Moderator]Rekutacja on [budowniczy]Rekutacja on

infododatkowe.png

Miła atmosfera !!Jeśli szukasz serwera na dłuższy czas dojdź do nas na serwa!Pozdrawia McNetoper. Podania pisac na gg .. ;D

Opublikowano

ja mogę być budowniczym gram w minecrafta od alphy zrobię serwer żeby wam moją mapkę pokazać podaje ip i id sieci hamachi ip:25.186.105.235 sieci hamachi od RL_01 do RL_07 hasło:123 sami ocenicie czy się na budowniczego nadaje

Opublikowano

Serwer odradzam... Właściciel ma góra 11 lat, spawn (zwykły klocek ze szklanym dachem) odstrasza, zresztą całe "miasto" budowane jest przez amatorów. Gdy wyraziłem krytykę odnośnie spawnu, dostałem kicka "Ogarnij się". Wróciłem, napisałem co o nich sądzę. Ban o treści, cytuję: "jak masz krytykowac to tu nie graj". Cóż, Administracja otwarta na krytykę i działająca na rzecz uzytkownika to skarb - szkoda, że tu jej nie ma </3 Wrzucam jeszcze SS.

pffyi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...