Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kostiumy olimpijskie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was kilka pytan związanych z kostiumami olimpijskimi. Przejdzmy do rzeczy . :)

-> Czy jeden kostium jest na wszystkie klasy czyli np : 1 kostium szermierza moze zalozyc wojownik, sura itd ? Czy moze kazdy kostium jest oddzielnie na klase np: Kostium szermierza odzielnie trzeba robic dla sury, wojownika itd ?

-> Jezeli jest 1 kostium dla kazdej klasy to dlaczego jezeli zaloze kostium na wojowniku to go widac a na innej klasie np surze widac meicz wbity w ziemie .?(Wpisy w root są dodane poprawnie ! )

Prosze o szybką pomoc/odpowiedz, przypominam ze za kazda sensowna wypowiedz daje ++! :)

57n6.png

Opublikowano

wystarczy ze ustawisz antiflag na wszystkie klasy i bedzie dzialac na wszystkie

Ja np mam tak z Togami i pustynnymi zbrojkami

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Po dodaniu antiflagu 106881 (wziąłem go z plikow terenza) do strojów, na wszystkich klasach procz wojownika widac miecz wbity w ziemie ;/ Co moze byc tego przyczyna :( ?

57n6.png

Opublikowano

Hmm. Nie masz plików odpowiadających za kostiumy np costiume.epk eix (zalezy jak ktos nazwie) . Jeśli masz pliki terenzo to pobierz Client side v1 i v3 pierw wrzuć tego v1 do jakiegoś clienta potem v3.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

@up Masz mnei za idiote .? :D

Można zamknąc!! Poradzilem sobie. Z plikami msm musialem sie pobawic ;d Juz all dziala ;p

57n6.png

Opublikowano

Hehe, jeśli tak się dzieje to innej możliwości nie masz. Chyba, że musisz ściągnąć jakiegoś innego clienta. Nie może to byc spowodowane plikami serwerowymi.

Technik aka Quester Helper.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...