Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo czy Okazja?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym nie kupywał, spójrz na komentarze ostatnie 30dni, jeden koles pisze, że złodziej a drugi 7 komentarzy ze wszystko ok... ja jak przy tak niewielu operacjach widze jakiś negatyw to nie kupuje

Opublikowano

Polecam ci zrobić tak :

-Przeczytaj komentarze, I ustaw aby pokazało ci negatywy i poczytaj o co się rozchodziło :) zawsze tak robie

-Niech pokaże ci oceny sprzedającego jak będzie tak ok 4,50-5.00 to kupuj

#JebacSygnatury

Opublikowano

Staraj się go podejść różnymi pytaniami poprzez Gadu-Gadu lub skype co do serwera, ilości yang, itp. Jeżeli coś zacznie kręcić to od razu zrezygnuj.

PS. Jak coś to będziesz mógł zgłosić oszustwo do supportu, ale zaczynają większe dochodzenia od kwoty 150 PLN+.

Opublikowano

A ja wam powiem tak ludzie. Kupiłem u niego yang. Zanim wpłaciłem kase było mowione że yang dostanę od razu po dojścu zł do niego. Kiedy kasa doszła okazało się że "zepsuł mu się internet/komputer" kiedy miał to niby już naprawione okazało się że nie wypłaci mi yang bo ma na to 7dni ;] Ciekawe prawda? Koleś ma 7 pozytywów od 1 osoby z tym że ta osoba wystawiła taką samą aukcje jak on i za taką samą cenę. Przypadek? Teraz czekam z niecierpliwością aż minie te 7dni żeby mu wpier**** negatywa i zgłosić sprawę do allegro a później wypier**** mu buźkę osobiście. pozdro

jeśeli koleś robi wała to wyliczyłem że kwota może sięgać ponad 1tyś zł ze wszsytkich jego sprzedanych aukcji więc allegro powinno się tym zająć

Opublikowano

Przed kupnem pogadaj z typem przez allegro i patrz na komenty jeżeli ma 30 pozytywów minimum bo ok możesz kupować . Jeżeli natomiast będzie sprawiał problemy na gg to nie polecam.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak coś to będziesz mógł zgłosić oszustwo do supportu, ale zaczynają większe dochodzenia od kwoty 150 PLN+.

Oj daro, nie można wymieniać yang na walute pieniezna...

Napiszesz do supportu i jeszcze bana wyłapiesz xdd

Support nie robi dochodzeń, chyba że policja się ruszy

Jak Cie oszukają na te 50zł to mozesz zgłoscić...

Nie pamietam ile ale od 150zł to kradzież, ponizej ok 150zł to jest wystepek - tak sprawy wygladaj

Nie widziałem aukcji, lepiej juz kupic tam gdzie nie ma negatywów.

Opublikowano

Nie kupuj. Nie wiesz czy sprzedawca cie oszuka czy nie . Jeśli jest dużo pozytywnych komentarzy wtedy możesz być pewien że to uczciwy sprzedawca :)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...