Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Jax

-sHizZzeR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wstawić screena z odpowiednim buildem do Jax`a?

Poprosze screena.

Albo jak już ktoś pisze to po polsku.

Zrobiłem ten team, ponieważ , przeszukałem całe forum to tylko ludzie spamują pod tematem, a nie odpowiadają na pytania !

1364336074-U779939.jpg
Opublikowano

Walić Warmoga na Jaxie, jest to postać z największym przyrostem HP co lvl więc takie coś starczy:

cutlass,mercki,sheen,guinsoo,btork w takiej kolejnosci i bijesz wszystkich w midgame 1v1 etc. Potem kupujesz bulwark, teraz zależnie od sytuacji jak więcej survi to rękawica a jak więcej dmg to hextecha a potem rękawice, imho takim buildem wykorzystuje się 100% Jaxa, ponad 200 ad prawie 200 ap ponad 100 resistów na ulcie prawie 200 i hp też podbite dzięki aegis/bulwark. Ten twój build jest ogarnięty, tylko trza pamietać że w early potrzebujesz więcej AD i survi na linii więc kupujesz wcześnie cutlassa,mercki,sheena i pickaxe, a kupno AP zostawisz na mid/late game.

Opublikowano

@up Nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi

Albo jak ktoś już pisze to po polsku

Mógłby mi ktoś wstawić screena z odpowiednim buildem do Jax`a?

Poprosze screena.

Zrobiłem ten team, ponieważ , przeszukałem całe forum to tylko ludzie spamują pod tematem, a nie odpowiadają na pytania !

Albo jak już ktoś pisze to po polsku.
1364336074-U779939.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ninja-tabi.gif lub mercurys-treads.gif ostatecznie berserkers-greaves.gif->hextech-gunblade.gif->trinity-force.gif->guinsoos-rageblade.gif->guardian-angel.gif->zephyr.gif

Z takim buildem zwycięstwo jest twoje. Wiem co mówie wygrałem jaxem ponad 100 gier :D

Sashinn_eune_5_5_logo.png

Opublikowano

Zrób go pod czysty AD :D

Ja tak zrobiłem i 2 mecze ponad 20 killi, z 5 dedów i troszke asyst...

Czyli tak:

Buty Berserkera -> Krwiopijec -> Widmowy Tancerz -> Ostrze Nieskończoności i później już co chcesz. :P

Opublikowano

Ja grałem dziś budując Merkurego>Hextech>Moc Trójcy>hydra>Krwiopijec, dużo gorzej sprawdzało się w early, niż mój podstawowy build: były problemy na topie, bo solo nie dawałem rady(gościu, który mi "pomagał" w ogóle nie ogarniał). ja zawsze zaczynam od składania Beresrkera>Hydra>Ząb Nashora>Krwiopijec>Nashor, AD są ogromne, combo z ulti też + AS, które z bierną daje nawet 2,5= seria 10 fragów.

Opublikowano

Ja polecam Ci taki build:

Obuwie merkurego> moc trójcy>koniec rozumu>włócznia atmy>ostrze nieskończoności> opcjonalnie.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

WTF ? Po cholere ta włócznia atmy jak żadnego HP nie ma oprócz 250 z TF, najs troll !

Możesz jeszcze spróbować taki build:

ninja tabi > guinsoo > miecz zrójnowanego króla > aegis > moc trójcy(wcześniej kupując sheena) > i na koniec możesz np hextecha/krwiopijca lub warmoga

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poco mówicie że MA KUPIĆ TABI , to zależy od przeciwnego teamu. Jak jest więcej ap to merki , jak ad to tabi , a jak nie jesteś pewny to proponuje berki

Sashin jebany3x buty kupuje

A nie zauważyłeś napisu "lub" , "ostatecznie" ???

Sashinn_eune_5_5_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...