Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Brick-Craft][Survival+FreeBuild (Automatyczne działki) ][Szukamy adminów][1.4.6][Domena][24/7] Zapraszam!

magowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg BrickCraft

informacje.png

strzalka.gifTYP: FreeBuild+Survival

strzalka.gifSloty: 30

strzalka.gifIP: BrickCraft.maxc.pl:25875

strzalka.gifPotwory: Tylko na Survie

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tylko na survie

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Włączony

strzalka.gifBialaLista: Nie

admini.png

Baltazar GhostPel Julia15 Arkadix11

pluginy.png

inf.png

Na serwerze dostał powiększony drop jak i tez exp z potworów oraz graczy, teraz nie trzeba się bardzo męczyć. Są automatyczne działki wiec nie trzeba się prosić admina o działkę wystarczy ze pójdziesz na świat działek i wpiszesz /plotme auto lub /plotme claim i już działka twoja, tam budujesz co chcesz. Aby tez się nie nudził są tez zabawy survival Games, MobArena i Spleef oraz dużo eventów. Moszna tez kupować VIP\'a super-VIP\'a slota oraz rangi (info o rangach na serwerze). Administracja jest bardzo ogarnięta. Aby się dowiedzieć więcej wejdź i zobacz jak tam się fajnie gra.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, przejrzysta prezentacja. Wejdę.

'' Ktoś kiedyś mi powiedział ważne żebyś w przód szedł , bylebyś w miejscu nie siedział man , każdy okres traktuj jak przedział ''

Opublikowano

Podanie na Admina

Nick: Nofear

Mutacja : TAK

Staż w Minecraft : od wersji 1.5 beta

Mikrofon : TAK

Coś o sobie : Nazywam sie Sebastian lubie grać w minecraft'a moje hobby to jazda na rowerze :)

Dlaczego ja: Dlatego ze jest zapotrzebowanie Adminów na serwerze serwer jak i administracja jest ogarnięta a ja lubie pomagać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...