Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] uzbrojenie

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najtańsze i bardzo dobre to ja polecam, szwajcar i granatogryz berniego oraz pogromce czołgów. (Nie super tylko zwykłe, prawie nic różnicy). Tani ekwipunek a dobry. Szwajcar na bliski dystans, granatogryz berniego na daleki dystans a pogromca czołgów wiadomo.

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

maxwell machingun dobry tylko dokup pirat pistola i smoczy ogien

Miało być najtaniej! Genius

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

Kup szwajcera, gniatogryza berniego i pogromce czołgów. To jest najtańszy bulid

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Podstawowy MG + MG Dalekiego zasięgu (nie super) + Bazooka

Gunner to jedyna klasa, którą można grać praktycznie nie wydając kasy.

no ale jeszcze taniej było z 5 dni temu był ten styl za 499F

Opublikowano

Podstawowy MG + MG Dalekiego zasięgu (nie super) + Bazooka

Gunner to jedyna klasa, którą można grać praktycznie nie wydając kasy.

MG podstawowy z Gnatogryzem ?? Już lepiej Szwajcara sb dokupić niż Gnatogryza ... Karabin Maxwella nie da sobie rady ze Szwajcarem na bliski - podejdzie do cb Gunner raz, zauważy, że nie masz MG na krótki i będzie Cię trolować. ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Na "gunnerka" to tak jak inni pisali wyżej czyli Szwajcar, Łamignat (w zależności czy wolisz MG na daleki to Gnatogryz Beroniego), Pogromca Czołgów.

Z tym maxwellem, to można sobie poradzić nawet bez szwajcara, ale trzeba mieć aima + do tego co najmniej shotguna.

Stopniowo możesz dokupywać Super bronie. Zwiększą one szanse na krytyczne udrzenie, ale tylko w shotgunie i chyba w Gnatogryzie Berniego na poziomie Super będzie więcej amunicji. (Z tym Gnatogryzem nie wiem, sorry jeśli nie)

Opublikowano

MG podstawowy z Gnatogryzem ?? Już lepiej Szwajcara sb dokupić niż Gnatogryza ... Karabin Maxwella nie da sobie rady ze Szwajcarem na bliski - podejdzie do cb Gunner raz, zauważy, że nie masz MG na krótki i będzie Cię trolować. ;)

Bo nie chodzi o to, by wydać kilkadziesiąt zł na broń. Chodzi o to, by normalnie grać jak najtaniej. Grałem podstawowym przez dobre pół roku. Wystarczy umieć grać. Teraz BFH to żadna filozofia, podbijasz bazooką i jeżeli masz to SG i nie ma co zbierać, jeżeli nie to trzymać delikwenta na dystansie i efekt taki sam.

Opublikowano

warto pamietac ze gunner nie jest tylko do zabijania robi wielkie obrażenia ale jak ktoś chce wskoczyć zabić i uciec to już lepiej zainwestować w medyka

Opublikowano

Bo nie chodzi o to, by wydać kilkadziesiąt zł na broń. Chodzi o to, by normalnie grać jak najtaniej.

No właśnie, tak napisałem . Jak najtaniej, czyli zwykły Szwajcar + Bazooka . Oczywiście, do tego podstawowy MG. Wydatek ~ 1400f :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...