Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluglin i pytanie.

Danio55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam takie pytanie o jeden pluglin(jeżeli wgl taki istniej). Chodzi w tym pluglinie o to żeby, za wybuch paki/rozbrojenie, punkty które zdobędziemy wliczały sie do naszego rankgu, i nie chodzi mi tu o staty na danej mapce tylko o ogólny rang np sprawdzamy /rankstats i mam +3 pkt za pake. Czy taki pluglin istnieje bo chciałbym dac go na swój serwer, aby graczy zachęcic bardziej do wykonywania celów.

I teraz takie pytanie już odnośnie samej gry. O co chodzi z "loss" i "choke" (pisze to gdy mamy wpisaną komende net_graph3) ? Ja mam to cały czas na 0 czasem to choke skoczy do 6 i spada. Czy to dobrze?

Oczywiście sensowne odpowiedzi nagradzam LIKE.:)

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie ma takiego pluginu, a przynajmniej nigdy się z nim nie spotkałem. Co do loss i choke, to dobrze, że masz je na 0-6 ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano
Choke procent danych jakie serwer, albo klient powstrzymuje przed wysłaniem, bo nie pozwalają mu na to ustawione parametry.

Po prostu przekroczone zostały możliwości łącza na przesył danych.

Choke do wartości 10 jest akceptowany

Czyli twój choke jest w porządku.

Opublikowano

choke, to ilość aktualizacji w procentach wysłanych od serwera do ciebie lub na odwrót, a loss, to liczba aktualizacji, które zostały wysłane, ale nie dotarły do ciebie lub serwera.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...