Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Działanie privów i przy tym globala.

R0yalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj próbując uruchomić pandoremt2 napotkał mnie problem, wyskoczył error patchlist server. Próbując wejść na inne serwery, nie wyskakiwało to samo, ale miałem przy każdym channelu 3kropy. W czym leży problem? Nawet globca nie mogę uruchomić. Próbowałem przywracania systemu, reset neta, ustawień routera. Przeglądając różne tematy ludzie często wskazywali blokowane porty, tylko jeśli by tak było to większość gier nie łączyłaby się z serwerem. Jeśli mógłby ktoś pomóc, to byłbym wdzięczny.(reset kompa też robiłem wyprzedzając taką propozycję).

Opublikowano

Próbowałem wyłączanie antyvira, reset routera, resetowanie połączenia internetowego, reset kompa jak i reinstalki klientów wraz z ich ponownym pobraniem ze strony głównej danego serwera. Wielu ludzi mówiło, że spotkało się z takim błędem i jak poczekali kilka dni to samo się naprawiło, jednak zależy mi na czasie bo pierścień expa i fryzurka z czasem mi popyla, a nie stać mnie żeby kupować coś co używane nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...