Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Dobry QucikScooper

QueziPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje dobrego QuickScooper'a który poduczy mnie grać powie jak ma ustawic przyciski itp.Mam skilla na sniperce ale nie tak dobrego na qs. Z góry dzięki za pomoc

Nick L4nd3R

Obecnie mamm TRG-41,TPG-1

Ranga CSM 3

Bywalec
Opublikowano

Emmm. Skiiiiiiiiiiibaaaaaaaa. Jesteś? xD

Co w tym trudnego?

Trzeba tylko opanować myszkę i szybkość.

Do tego jeszcze jakoś się ruszać.

Tutaj masz mój film. Niby to review L115A3, ale widać że to nic trudnego:

http://www.youtube.com/watch?v=2tZ8VjX6awY&list=PL67DC8451CD002EA0&index=7

Trzeba tylko troszkę pograć

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Na początek ja bym proponował poćwiczyć na beczkach na junku i wyznaczyć sobie środek ekranu (wystarczy jakaś mała karteczka).

Ogólnie grac na małych mapach gdzie nie da sie kampić czyli junk death room ewentualnie cold.

76561198090890807.png

Bywalec
Opublikowano

@UP -.-

Może mi wytłumaczysz dlaczego ?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Wystarczy wejść na yt i poszukać dobrych graczy typu:

BrainDamaged

xXTurner

SnipeTime

GolliWog

Extremes

TDK <3 <3

SickRage

EpExo

Skiba :D(najnowszy montage gzzzz)

Lenny

side_column_image.jpg?v=4e0ce970
Opublikowano

@UP -.-

Może mi wytłumaczysz dlaczego ?

Jeszcze się głupio pytasz?

Po 1 Spam - prywatne sprawy załatwiamy na pw, cóż moderacji nie dotyczy? huh

Po 2 Chyba rozjebany jesteś , albo masz jakiegoś downa, że taki syf mu pokazujesz i każesz mu się z tego uczyć.

Po 3 Nie umiesz robić QS

Po 4 Nie umiesz mówić R

Po 5 Prędzej nauczysz się robić qs niż mówić r (jesteś debilem)

Po 6 Twój filmik pokazuje, że nawet no skill może zrobić multi - wystarczy noob clan :)

Po 7 Jesteś cwelem, dajesz dupy za nx i mówisz, że za darmo

Po 8 Chuja na ciebie kłade ;)

Opublikowano

Kurwa jak widze takie tematy to oko samo do działu przyciąga.

Jedyny sensowny post napisał Wrrr (i w pewnym sensie jake :D) reszta to dno

Jak nauczyć się QS? Cwiczyć i Ćwiczyć samemu nie oglądać jakieś nędzne gówna na YT bo to do niczego nie prowadzi

Czuje że PBA jak będzie miał dziecko to puści mu tone filmów pt." jak chodzić" bo to go szybciej nauczy niż on sam.

A każdy typ który napierdala/ł w CA 6miesięcy+ to w 1 dzien zrobi dobry zlepek na montage może mieć przy tym sporo szczęścia co udowadnia że nie trzeba "umieć" żeby zrobić taki filmik.

@Jakby ktoś nieznał niegdyś nn49261111 ;)

@edit

Zobaczyłem filmik pierdolenie o ziemniakach.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pba ty tak chwlisz Skibe a nie widziales na kim on nabije te gragi, same lowki lub nieogary. Lenny to co innego ale nie zawsze ^^

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Jeszcze się głupio pytasz?

Po 1 Spam - prywatne sprawy załatwiamy na pw, cóż moderacji nie dotyczy? huh

Po 2 Chyba rozjebany jesteś , albo masz jakiegoś downa, że taki syf mu pokazujesz i każesz mu się z tego uczyć.

Po 3 Nie umiesz robić QS

Po 4 Nie umiesz mówić R

Po 5 Prędzej nauczysz się robić qs niż mówić r (jesteś debilem)

Po 6 Twój filmik pokazuje, że nawet no skill może zrobić multi - wystarczy noob clan :)

Po 7 Jesteś cwelem, dajesz dupy za nx i mówisz, że za darmo

Po 8 Chuja na ciebie kłade ;)

Props mistrzu! Ale skiba to gimbus...

Ucz się od pba a na pewno będziesz tak dobry jak on.! -.-:O

Bywalec
Opublikowano

Zamykam.

Widzę tylko flame i spam.

Jeśli autor będzie chciał niech wyśle raporta do mojego posta lub mi PM to otworzę.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...