Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przeniesienie

Xantyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż już znudziła mnie gra na East z połową osób którzy nie potrafią grać (randomy), czy jest możliwość przeniesienia konta na west za darmo? (tak jak to było kiedyś).

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Jeśli miałeś konto przed podziałem na East i West to musisz mieć darmowe przeniesienie, jeżeli założyłeś później - nie masz możliwości przeniesienia się za darmo.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie ma takiej opcji. Na west liczba graczy jest większa więc trolli również. Polaczkowate myślenie dobija mnie na każdym kroku. Chyba że jesteś typowym płaczkiem z 1000 elo który przegrywa przez teamy, na weście spadniesz jeszcze niżej.

Opublikowano

@Up tak by musiał napisać do riotu że jest Polakiem i prosi o przeniesienie na East , dlatego że specjalnie podzielili polaków i inne kraje na dwie grupy.

@Topic

Jeżeli chcesz się przenieść , musisz wydać własne pieniądze , inaczej nie przejdziesz.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Skoro juz wiekszosc odpowiedziala ci na pytanie, dodam od siebie ze na wescie nie spotka cie nic innego co masz na eascie (jedynie narodowosci).

Gram na obu serverach i jest to samo.

Ja osobiscie nie placze bo nie licze na to ze team mnie wycarruje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...