Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ważne Pomoc w napisaniu Listu do Niemiec.

Ad@s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie potrzebuje pomocy w napisaniu listu do Niemiec otóż chodzi o to ze dostałem bana za próbę sprzedaży konta na allegro a teraz chce zeby mi te konto odbanowali i potrzebuje pomocy w napisaniu listu Jeżeli ktoś mi dobrze pomoże lub napisze list dostanie fajne wynagorodzenie :))

WAZNE WAZNE WAZNE WAZNE

Prawa autorskie

Pomogłem Daj Like+

Opublikowano

Nie chodzi tu o przetlumaczenie chodzi o napisanie przetlumaczenie to nie problem bo chodzi o to ze ja nie wiem jak zacząć i co w tym liscie napisac

Prawa autorskie

Pomogłem Daj Like+

Opublikowano

UB nie dostaniesz, ponieważ naraziłeś ich na straty finansowe.

oraz

Naucz się pisać różne podania itp, bo pracy nie znajdziesz...

Opublikowano

HeHe Nauczę ale jednak dalej oczekuje na pomoc w napisaniu tego listu oni sami narazili się na straty, poniważ ja dośc sporo kasy wywaliłem na konto :)) i dalej bym to zapewne robil ale niestety :)) wiec czekam na dalszą pomoc ;)

Prawa autorskie

Pomogłem Daj Like+

Opublikowano

do takiego listu warto by dodać jakieś potwierdzenia przelewów na konto (lub innych płatności) aby widzieli, że coś tam ich dożywiłeś.

Musisz powiedzieć przede wszystkich czy serio to konto było wystawione na allegro ?

Jeżeli było to nie masz nawet co pisać bo pójdzie to w śmietnik.

Chociaż.. normalnie też pójdzie w śmietnik.

Ci, którzy odzyskali konta przez niemiecki support to tylko z czyjąś pomocą lub policją.

Sam znam kilku ludzi, którzy otrzymali pomoc od pewnej osoby, która miała znajomości w Niemieckim Bigpoincie więc wątpie abyś cokolwiek odzyskał..

Opublikowano

Przelewy wszystko mam do tego znam pare wpływowych osob teraz tylko potrzebuje pomoc w napisaniu listu i to wszystko.Tak konto bylo wystawione na allegro.

Prawa autorskie

Pomogłem Daj Like+

Opublikowano

Jeżeli rzeczywiście handlowałeś na allegro i oni to wyczaili to jest pozamiatane. Zgodnie z OWH jest zakaz handlu. A na pewno dostałeś za handel? Może za bocenie, dzisiaj np. na Wlk Brytanii 2 posypały się bany za bocenie.

silvertcsax.gif

Opublikowano

No to jeśli było wystawione to nie rób sobie szans, że odzyskasz.

Opublikowano

http://translate.google.pl jest zajebista pomoc w pisaniu ticketów do niemiec.

@up ja dostałem un bana za konto top 50 non stop bot tylko premke kupowałem no i czasami rabatówkę :D napisałem, że jestem no-lifem nie mam rodziny pacze pewnego dnia na maila a tu info o unbanie :O

Google tlumacz to wiesz...

Tu trzeba profesjonalnie napisac , a nie w stylu Ich habe grabki , du hast ogrodnik...

Opublikowano

Google tłumacz to syf i pozdrawiam tych, którzy używają go do dłuższych wypowiedzi.

Zniekształca zdania i wychodzi zupełnie co innego.

#Piotreks zapewne podał za dużo info na aukcji i ktoś go podkablował do BP.

#Btw aukcje wystawia się tak (przykład) : Sprzedam skarpetki. Jako gratis dorzucam konto w grze DarkOrbit.

(I obowiązkowo zdjęcie skarpetek :D)

Opublikowano

Chodzi mi tu tylko o napisanie po polsku ja sobie juz przetłumacze z tym tłumaczeniem nie ma problemu ale chodzi mi o napisanie listu.!

Prawa autorskie

Pomogłem Daj Like+

Opublikowano

Chodzi mi tu tylko o napisanie po polsku ja sobie juz przetłumacze z tym tłumaczeniem nie ma problemu ale chodzi mi o napisanie listu.!

O boze ... po polsku to sam mowisz i umiesz napisac. Raczej chodzi o poprawne przetlumaczenie tego na niemiecki.

Opublikowano

Na pewno nie dostanie unban bo znam osobę która już pisała w takiej sprawie i zmieszali ją z błotem . A za przeproszeniem jeżeli jesteś taki głupi że dałeś się złapać to twój problem .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

@Piotreks, 2up chyba wie lepiej czego chce. :O

Tak wiem ze sam wie czego chce tyle ze juz wiem ze jak on chce pisac do nich translatorem po niemcku to oni tego nawet nie odczytaja, szkoda fatygi.

btw. i tak nie dostanie unban , w dodatku jeszcze jak oni sami to wyczaili.

Opublikowano

No i się kurwa Zdenerwowałem ja nie oczekuje od was Rady czy pisać czy nie pisać czy odbanują czy nie odbanują oczekuje tylko pomocy w napisaniu Listu ! i to wszystko wieć prosze mi tu nie pisać ze i tak nie dostaniesz unbana i takie tam tylko jezeli chcesz pomoc to pomagasz a nie pierdolisz za przeproszeniem zeby nabić posty i udawać kogoś kto się na czymś zna !

Pozdrawiam Adam.

Prawa autorskie

Pomogłem Daj Like+

Opublikowano

No i się kurwa Zdenerwowałem ja nie oczekuje od was Rady czy pisać czy nie pisać czy odbanują czy nie odbanują oczekuje tylko pomocy w napisaniu Listu ! i to wszystko wieć prosze mi tu nie pisać ze i tak nie dostaniesz unbana i takie tam tylko jezeli chcesz pomoc to pomagasz a nie pierdolisz za przeproszeniem zeby nabić posty i udawać kogoś kto się na czymś zna !

Pozdrawiam Adam.

Po pierwsze , list napisz sobie sam bo to poważna mowa i nikt ci go pisać nie będzie. Do tego nie rozumiem w czym masz problem.

Mówią ci , że jak dałeś się tak zfrajerować że ci zbanneli acc poprzez probe sprzedaży , to nawet nie masz co liczyć na unban. Więc, idąc drogą dedukcji , po co masz pisać skoro unbana nie dostaniesz

A po trzecie , każdy moze se tutaj pisac co mu sie podoba.

Opublikowano

Szanowni Państwo!(można napisać szanowny supporcie itd..., pomijam rzeczy typu data)

Piszę do Państwa w sprawie odblokowania mojego konta z gry DarkOrbit.

Zostało ono niesłusznie zablokowane i zostałem powiadomiony, że mogę się odwoływać jedynie drogą listowną.

Mianowicie chodzi o konto "takie i takie"(podajesz tam jeśli masz id, nick, serwer).

Tutaj są dowody, że jest ono moje:

"Potwierdzenia przelewów, stare nicki i inne duperele, które posiadasz".

Nie zrobiłem nic złego, więc proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego "odwołania, czy jak tam chcesz nazwać".

Z poważaniem

Paweł Miałszygłosz(tutaj podajesz imię i nazwisko)

Tutaj takie wypociny napisane w mniej niż 5 minut, może coś Ci się przyda:D

Pozdrawiam:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Piotreks34 Weż nie pierdol bo nie chce mi sie cb słuchać widać po twojej ilosci postów ze mozna pisać co sie chce ;) hhaha

Prawa autorskie

Pomogłem Daj Like+

Opublikowano

a jak ty to zrobiles ze cie zlapali na allegro?:D ja juz ze 20 pare kont opchnalem(kazde wystawialem na allegro) i jeszcze nikt nic nie wylapal;d szkoda kasy na znaczek do niemiec, i tak nie odbanuja i tak lepiej kup se podobne konto i miej wyjebane

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

@Top Ja nie wiem niby masz 22 lata choc zaloze sie ze masz o polowe mniej no ale ok. Nie mam pojecia czy kiblowales ale napisac podanie to 14 letnie dziecko potrafi. Nawet w podstawowce czy gimbazie rozprawka byla na egzaminie wiec nie mam pojecia w czym to dla Ciebie takie trudne..

PS: Zajebali mi polskie znaki. sry za niedoczytanie ;<

Opublikowano

Nie chodzi tu o to ze nie potrafie napisać tylko oczekuje pomocy co moge zmieścić w tym liscie.

Prawa autorskie

Pomogłem Daj Like+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...