Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana e-mail

kubus9595

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie kupilem konto i zmieniamy mail i jeśli ja i tamta osoba zaakceptujemy zmiane to czy tamta osoba może anulowac sama czy musze jeszcze ja zaakceptowac anulowanie ?

Opublikowano

Jeżeli obydowje akceptujecie, to już tego nie da się anulować.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Czy jesteś pewny, że tamta osoba zaakceptowała ? Czy jesteś pewny, czy tamta osoba nie miała ustawionego e-mailu alternatywnego bądź przekierowania ? Niestety, nigdy przy zakupie nie masz 100% pewności. Jeśli, obie strony transakcji zaakceptowały zmiane poprzez odpowiedni link we wcześniejszym e-mailu zwrotnym to druga strona nie jest w stanie anulować zmiany. Jak dobrze pamiętam, odpowiedni link wygasa w ciągu 24 godzin a zmiana jest anulowana, gdy strona druga nie potwierdziła wcześniej zmiany - linku.

Opublikowano

Czy jesteś pewny, że tamta osoba zaakceptowała ? Czy jesteś pewny, czy tamta osoba nie miała ustawionego e-mailu alternatywnego bądź przekierowania ? Niestety, nigdy przy zakupie nie masz 100% pewności. Jeśli, obie strony transakcji zaakceptowały zmiane poprzez odpowiedni link we wcześniejszym e-mailu zwrotnym to druga strona nie jest w stanie anulować zmiany. Jak dobrze pamiętam, odpowiedni link wygasa w ciągu 24 godzin a zmiana jest anulowana, gdy strona druga nie potwierdziła wcześniej zmiany - linku.

Nawet jeśli ustawiła przekierowanie to nic jej po tym, bo link został aktywowany. Po aktywowaniu trzeba by na nowo zmienić adres e-mail, ale to bodajże 7 dni oczekiwania. I nie, nie da się anulować tego procesu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...