Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Problem z listą banów na stronie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem zrobić listę banów na mojej stronie servera minecraft, lecz gdy wchodzę na mojastrona.MPCForum.plbanlist.php wyskakuje takie cos:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'p262462_vojo'@'176.31.228.81' (using password: YES) in /home/p262462/public_html/banlist.php on line 19

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'p262462'@'localhost' (using password: NO) in /home/p262462/public_html/banlist.php on line 20

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/p262462/public_html/banlist.php on line 20

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'p262462'@'localhost' (using password: NO) in /home/p262462/public_html/banlist.php on line 22

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/p262462/public_html/banlist.php on line 22

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/p262462/public_html/banlist.php on line 34

Mój plik banlist.php dodaje w załączniku.

banlist.php

Opublikowano

Pierwszy błąd jaki tam widzę to niepełne połączenie z bazą mysql. Prawdopodobnie w ustawieniach zapisałeś złe hasło - sprawdź to.

Opublikowano

Ok poprawiłem teraz mam tylko 1 bład, oto on:

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/p262462/public_html/banlist.php on line 34

Opublikowano

arq tko posty nabijasz...

Plugin jestdobry doczytalem ze trzeba bylo dopisac linijle w tabeli i bledow juz niema ale banow tez niema

Opublikowano

@ref

Ps. Błeów już niemam, gdy banuje kogoś to dostaje bana ale na forum tabela nadal ejst busta.

Oto mój congif i banlista:

banlist:

$server = "localhost";
  $dbuser = "p262462_banlist";
  $dbpass = "mojehaslo";
  $dbname = "p262462_banlist";

config:

mysql: true
mysql-database: jdbc:mysql://localhost:3306/p262462_banlist
mysql-user: p262462_banlist
mysql-password: mojehaslo
mysql-table: banlist

Proszę o szybką odp.

Opublikowano

Zobacz czy w konsoli serwera nie wywala żadnych błędów jak banujesz. Zobacz też czy banujesz komendą z pluginu a nie standardową.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...