Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Korzystanie z K/Ibota

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do przedstawienia ,, Informacje o Kbocie/Ibocie''

33127479.png

Czarne kółko - Start bota, zawsze musimy to nacisnąć gdy chcemy bocić...

Czerwone - stop bota, ubija to co zaczął , leci tam gdzie miał lecieć i się zatrzymuje

żółte - wylogowywanie z mapy( pamiętajcie żeby Was nic nie biło.

zielone - bot ucieka do najbliższego teleportu.

niebieskie - włącza się home strony Twojego konta.

czerwone ( pinezka) - k/ibot jest zawsze na wierzchu + jest przezroczyściejszy

ciemno zielone - znika biała część ( to pod mapą)

64400437.png

białe - mapa oraz czas bocenia

czerwone - gdy będzie poniżej 50% hp leci do portu i się reperuje( można ustawić)

żółte - zmiana konfiguracji , po wykorzystaniu osłony z konfy , załącza się druga

niebieskie - ilość hp

różowe ( obok hp) - nanoposzycie

czarne - ładownia

10542443.png

Czarne- chodzi o to że po 120 minutach leci do portu i robi przerwę na 10 minut ( można zmieniać)

pomarańczowe - Booty = czy ma zbierać zielone skrzynki

Żółto zielone - żeby rafinował surowce( z prometium na prometid itd)

pozdro

Opublikowano

Kuźwa , jak nie używałem kbota to wiele rzeczy nie wiedziałem np. Te rast every i jeszcze coś , tut nie jest dla was tylko dla tych co zaczynają z nim przygodę ..

Opublikowano

PS: nie wiedziałem że taki czasochłonny TuT ...

PS2: ucieszyłbym się na widok lików ;)

Hahah , jaki czasochłonny Tut? Jak sie ogarnia k/ibota i umie robić SS , to jest max 10-15 min.

Za co ty lajki chcesz ?

@post_online.png st1m Nie ma takiego czegoś jak lajk za chęci , takie coś powinno być warnowane >.<

Dajesz im motywacje do kolejnych dennych Tutów .______.

@diplo9900 gz poprawiłeś SS , ale powiększ .

Tut i tak chujowy :>

98725.png

Opublikowano

za czytanie waszego spamu -.- mi trochę więcej zajęło to... nie każdy wszystko raz dwa robi bo cały czas zapominał czegoś zamazać itd...

Opublikowano

Chłopak się napracował nad tutem a społeczność = hejt i obrazy.

Norma :)

Może początkującym się przyda choć wątpię bo GUI KBota jest proste i przejrzyste, że nie ma za bardzo czego nie ogarniać.

Ale masz + za chęci.

p.s. dla zbicia % ;> ?

#Wojak:

Wojaczku pozwól, że to ja będę decydował komu i za co dać lajka OK :) ?

(nie odpisuj na to).

Opublikowano

Niektórym którzy zaczynają zabawę z kbotem bądź ibotem to się przyda choć jak pisał st1m kbot lub ibot jest prosty w obsłudze. Like za chęci:)

Opublikowano

Lul. Sami jestescie nie przydatne TuTy. Bo przerwie w grze , jakby byl nowy kbot , to nie wiedzialem wtedy co robi funkcja rest every... a jak ktos dopiero zaczyna to wg...

Wezcie sie od niego odjebcie i sami cos zrobcie.

Opublikowano

Ej, no GUI i/kbota jest tak łatwe, że ja pierdole + jeszcze to, że jest ładnie przetłumaczony na inne języki (również polski). No, ale w sumie dzieciarnia istnieje na tym forum, więc MOŻE ograniczy to spam...

Opublikowano

GUI jest po polsku, wszystko zrobione przez ruskow tak żeby żaden idiota nie miał z nim problemu. ale nie, trzeba zrobić zjebany tut na ten temat. gz, nikomu się nie przyda. bo kto by się nie domyslił że przycisk z napisem start startuje bota? awangarda!

@down ty nie pracujesz.

Ps. dziwne że niektóre komentarze mają więcej lajków niż ten pseudotutorial

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

GUI jest po polsku, wszystko zrobione przez ruskow tak żeby żaden idiota nie miał z nim problemu. ale nie, trzeba zrobić zjebany tut na ten temat. gz, nikomu się nie przyda. bo kto by się nie domyslił że przycisk z napisem start startuje bota? awangarda!

Oj byś się zdziwił... Jakbyś "pracował" jak ja to byś się nie zdziwił jacy ludzie mogą być niedomyślni...

1.jpg

Opublikowano

@down ty nie pracujesz.

Ps. dziwne że niektóre komentarze mają więcej lajków niż ten pseudotutorial

Ty popatrz na to forum, poczytaj troszkę, a zobaczysz że tacy ludzie mogą istnieć :P

Proponuje opisać wszystkie funkcje, oraz podkreślić to, że bot ma możliwość zapisywania haseł

Opublikowano

Mam dawać tuty jak się zalogować na darkorbit ?

haha tak okolo roku byla cala seria takich tutow;d sie kazdy przescigal kto da glupszy;p

dosyc to smieszne bylo;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

tak tutaj go dissujecie jak to by był pierwszy taki poradnik, jest tu o wiele więcej gorszych. Te forum ma więcej początkujących niż oficjalne, bo tam nikt nie odpowiada bo nawet moderatorzy nie znają odpowiedzi. Jak chcecie mieć dobre forum za pytania o statek i inne perm. Może wtedy te forum nabierze sensu.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

tak tutaj go dissujecie jak to by był pierwszy taki poradnik, jest tu o wiele więcej gorszych. Te forum ma więcej początkujących niż oficjalne, bo tam nikt nie odpowiada bo nawet moderatorzy nie znają odpowiedzi. Jak chcecie mieć dobre forum za pytania o statek i inne perm. Może wtedy te forum nabierze sensu.

No pamietam.

""Jak kupić statek" LooL h3h3

98725.png

Opublikowano

Skończcie go hejtować.

Część z was w ogóle nie ma TuTów.

Opublikowano

fajne fajne tylko czemu polowy rzeczy nie wytlumaczyles? :D np zakladka pet, galaxy gates i inne pierdoly? marna robota koles ak robisz to rob dokladnie albo wcale bo to sie mija z celem takie partaczenie roboty

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

fajne fajne tylko czemu polowy rzeczy nie wytlumaczyles? :D np zakladka pet, galaxy gates i inne pierdoly? marna robota koles ak robisz to rob dokladnie albo wcale bo to sie mija z celem takie partaczenie roboty

Oj nie czepiaj się o pierdoły i tak znasz doskonale tego bota.

Oj byś się zdziwił... Jakbyś "pracował" jak ja to byś się nie zdziwił jacy ludzie mogą być niedomyślni...

Och ty pracusiu....

Spierdalaj z tym twoim spamem kutsie

chuj ci w dupe psie jebany

bugpointblack.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...