Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Sample] Modyfikacje broni w warsztacie.

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Jest to mała próbka mojego poradnika o modyfikacjach broni, które możemy znaleźć w warsztacie. Pokazuję ją Wam w celu sprawdzenia czy podoba Wam się ten pomysł i czym powinienem dokończyć ten projekt.

Proszę o wyrażanie swoich opinii i popieranie ich jakimiś konkretnymi argumentami.

1358705736-U113364.png

belkamagazynek.png

Packin' (X) for AT

Ładunek (X) do Ppanc.

adunekdoppanc.png

Komu potrzeba dokładnego celowania, kiedy ma się zapasy dodatkowej amunicji?

8031.png

+1 nabój

8032.png

+1 nabój

+0,01 szansy na trafienie krytyczne

8033.png

+1 nabój

+0,01 szansy na trafienie krytyczne

+2 obrażeń trafienia krytycznego

belkasia.png

Super Crit for AT

Super Krytyczne do Ppanc.

8034.png

Myślisz, że masz szczęście? No cóż, z tym powinieneś mieć.

+0,015 szansy na trafienie krytyczne

+3 obrażeń trafienia krytycznego

belkaadunek.png

Highly Explosive (X) for AT

Ryzyko Eksplozji (X) do Ppanc.

ryzykoeksplozjidoppanc.png

Każdy pocisk ma w sobie ekstra kopniaka - idealna sprawa, gdy chcesz, aby został ślad.

8035.png

+1 do zasięgu wybuchu

8036.png

+2 do zasięgu wybuchu

+1 obrażeń wybuchu

8037.png

+2 do zasięgu wybuchu

+2 obrażeń wybuchu

+2 obrażeń trafienia krytycznego

Go Away! (X) for AT

Odejdź! (X) do Ppanc.

odejddoppanc.png

Natrętni przeciwnicy ładują ci się pod nos? Tym z pewnością zabezpieczysz swoją przestrzeń osobistą.

8038.png

+2 do siły wybuchu

8039.png

+3 do siły wybuchu

+1 do zasięgu wybuchu

8040.png

+3 do siły wybuchu

+1 do zasięgu wybuchu

-0,2 do odrzutu (każdy kierunek)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

@up Ty jesteś słaby jak twój mózg, sorry, ty nie masz mózgu -.-

@Top Dopracuj i dodaj więcej :D

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

@up Ty jesteś słaby jak twój mózg

@Top Dopracuj i dodaj więcej :D

Napisałem, że chcę zasięgnąć opinii czy w ogóle ktoś chce coś takiego. I co masz na myśli pisząc "dopracuj"?

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dużo błędów tu widze ;/

A można konkretniej? Korzystałem z danych moderatora społecznościowego, M1k3ol'a z oficjalnego forum, a sądzę, że nie ma bardziej zaufanego źródła, tuż po samych twórcach. Oczywiście mogłem gdzieś się pomylić ale to jest nieuniknione.

Opublikowano

ty masz orzerzek zamiast musgu

Musgu? Analfabetów jest coraz więcej.

beztytuueyr.png

Opublikowano

w sumie tut pomocny :D ale fajnie by było gdyby było tego więcej np ze wszystkich rodzajów broni ;)

@upy po co wy się kurde kłócicie ?? kondzio widać jaki jest i nie ma nawet sensu na niego zwracać uwagę =.=

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

w sumie tut pomocny :D ale fajnie by było gdyby było tego więcej np ze wszystkich rodzajów broni ;)

@upy po co wy się kurde kłócicie ?? kondzio widać jaki jest i nie ma nawet sensu na niego zwracać uwagę =.=

Jeśli rzeczywiście wydaje się Wam pomocny, uzupełnię ale muszę być pewny.

Gdy macie jakieś sugestie walcie, jest mi łatwiej teraz wszystko poprawiać póki nie mam tego zbyt dużo.

Opublikowano

W sumie racja, z debilami się nie dyskutuje...

beztytuueyr.png

Opublikowano

synek morzesz sie ogarnonć? Co gnojku ci zrobiłem?

Co do tematu to słabizna, przeciez widac to w grze co nie?

Ciekawe, że widać dokładne wartości? To tak samo jakbyś powiedział, że przy broniach masz napisane wartości obrażeń jakie zadają.

Jak ktoś nie ma nic do tematu to niech lepiej się nie odzywa, nie chcę by to trafiło do kosza.

EDIT

@cyjan_97

Dlatego też wolałbym wiedzieć wcześniej by nie mieć później urwania łba.

Opublikowano

no nareszcie kondzio napisał post bez błędu ortograficznego xD

Benq10r możesz też poczekać na te ulepszenia dodatkowe ;) wtedy będziesz mieć dużo do zrobienia :D

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

synek morzesz sie ogarnonć? Co gnojku ci zrobiłem?

Co do tematu to słabizna, przeciez widac to w grze co nie?

Kondzio mam dla ciebie rade, za nim coś napiszesz to pomyśl kilka razy. Ja nic do ciebie nie mam tylko twoje posty są żenujące
Opublikowano

pisze sie ZANIM anal fabeto...

Boże widzisz i nie grzmisz, przecież dobrze napisał...

P.S Odezwał się mistrz ortografii! Kto jest za aby kondzio dostał indywidualny tytuł "Miżdź orftograwi"?

beztytuueyr.png

Opublikowano

jak nasz mądry Gogus napisa * Nie zwracajcie na niego uwagi, to zwyky tro* i ja dopisze coś od siebie.....

NIE DYSKUTUJCIE Z IDIOTĄ BO WAS SPROWADZI DO JEGO POZIOMU trudno pojąć? ja się na jego temat staram nie odzywać... i wam też radze ;)

@TEMAT

przydatne bardzo :) dokończ to :) mi się osobiście BARDZO przyda :)

a na tego dzieciaka kondzia uwagi nie zwracaj.... ;)

YAY

Opublikowano

OK, dzięki wszystkim za opinie. Dokończę to w ciągu kilku dni, z pewnością w tym tygodniu. Wszystko zależy od tego czy w padnę na pomysł jak lepiej pokazać zawartości spojlerów. Jeśli ma ktoś jakieś propozycję proszę śmiało pisać na PW.

Proszę o zamknięcie. Jak wcześniej ustaliłem z @xamizo, założę nowy temat z całością poradnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...