Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Subskrybcje Youtube na allegro ?

szmitu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Omg ale te suby z allegro to tylko liczby. Nie będziesz miał aktywnych widzów, żadnych komentów, propozycji co do serii itp....

Opublikowano

Omg ale te suby z allegro to tylko liczby. Nie będziesz miał aktywnych widzów, żadnych komentów, propozycji co do serii itp....

aha ok,:P

I tak pewnie yt patrzy po kontach jak sa nie aktywne to je usuwaja

Opublikowano

Odnosząc się do posta kolegi wyżej o usuwaniu przez YouTube nieprawidłowych wyświetleń to prawda, jednak o czymś zapomniałeś. Takie coś odbywa się codziennie. Przy liczbie 301 wyświetleń zaczyna się sprawdzanie czy nie zostało to nabite botem, ani kupione. Suby dadzą Ci tylko liczbę, nie dostaniesz nowych wyświetleń filmików, więc po prostu się nie opłaca. Wydaj te 100 zł na jakieś nowe ciuchy, podaruj komuś jakiś prezent, nie wiem - wymyśl coś. ;-)

Opublikowano

Może i panowie wyżej mają rację, lecz z drugiej strony, działa to na zasadzie patrzy sobie koleś i myśli "o widzę ma dużo subów więc musi być dobry to i ja pooglądam" i to trochę ludzi przyciąga, no chyba że na serio będziesz miał te filmy nie do oglądania to wtedy zobaczą

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po co CI widzowie z allegro jak to tylko liczba? Nadodatek martwa, która Ci nie przełoży sie na wyswietlenia...

wyswietlen mam 30 000 wiec wiesz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...