Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Tablet nie działa...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chodzi o to że jak włacze tableta to wyskakuje kominikat

! PRZEPRASZAMY

proces android.proces.acore został niespodziwanie zatrzymany. sprubuj ponownie

otóż to że jak klikne wymuś zamkniecie robi sie czarny ekran i komunikat pojawia sie jeszcze raz i tak bez końca !

bede wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże

Tablet : Lazer 10'' touchscreen internet tablet z androidem 2.1

Opublikowano

a co to soft ? a po drugie jego bardzo trudno zresetować nawed chyba to jest niemożliwe :(

Soft to inaczej wersja oprogramowania systemowego w twoim przypadku to Android, wiesz lagi i ścinki w tego typu tabletach to norma. Bład wyskakuje od nowości? Czy ten problem zaczął pojawiać się teraz?
Opublikowano

wyczyścić to ty sobie możesz wiesz co...

to TABLET nie telefon

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wyczyścić to ty sobie możesz wiesz co...

to TABLET nie telefon

No właśnie "Panie specjalisto" może a nawet powinien wyczyścić. Nie w ten sposób, który przedstawia kowal_pl ale wszystkie tego typu produkty po dłuższym czasie zapychają się zbędnymi MB. Ja od zawsze czyszczę telefon i tablet gdy mi laguje i od razu widać efekt.
Opublikowano

to mu wskaż usługę systemową którą ma sobie wyczyścić według ciebie jak się tak strasznie znasz ( android.proces.acore ) . znamy nazwę bo podał ale znajdź mu APLIKACJĘ którą musi wyczyścić/zresetować. akurat tej nie znajdzie na żadnej liście ani w telefonie ani w tablecie

jak wie jak wejść do recovery to sobie wyczyści i cache i dalvik bez problemu sam ale niekoniecznie musi naprawić uszkodzona usługę

tym bardziej że to usługa systemowa

nie ma uniwersalnej metody naprawy poza resetem albo wgraniem softu od nowa, no chyba że zna się na tyle na androidzie by wiedzieć co robić i w którym miejscu czyścić sobie pliki albo konfiguracje w systemie, ale do tego trzeba siedziec przy tym tablecie i miec wgląd do plików systemowych a tego to on raczej ci nie zapewni

Android może i jest wszędzie podobny ale każdy sprzęt ma indywidualny system pisany pod niego, własne katalogi i konfiguracje nie koniecznie w tych samych miejscach nawet w podobnym sprzęcie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

[@refresh] nic nie dało , a może ktoś poprostu da instalke do nowego androida że wystarczy go wgrać na pamięć systemową ?

(przy karzdym włoczeniu wyskakuje to i nic nie moge zmienić w ustawieniach ani właczyć żadnego programu a do tego doszło pare nowych błędów (wirus?) HELP!!)

Opublikowano

[@refresh] nic nie dało , a może ktoś poprostu da instalke do nowego androida że wystarczy go wgrać na pamięć systemową ?

(przy karzdym włoczeniu wyskakuje to i nic nie moge zmienić w ustawieniach ani właczyć żadnego programu a do tego doszło pare nowych błędów (wirus?) HELP!!)

Potrzebujesz słownika ortograficznego a nie naprawy tableta.

"poprostu" >>> po prostu

"Karzdym" >>> Każdym (to aż razi po oczach)

"włoczeniu" >>> włączeniu

@topic

Najlepiej zanieś do jakiegoś prywantnego serwisu w twoim mieście wyniesie cię to max 40 zł .

Bo widzę, że będzie ciężko abyś ty go sam naprawił jak nie wiesz co to jest soft -.-

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

:P nie lubie jak ktoś mi wytyka moje błedy ale cóż powiedziałeś po prostu pisze chyba za szybko :P czy co ? Tablet nowy dodam jedną żecz pojawiło to się po wgraniu jednej aplikacji z android apss (czy jak to się zwało ) a tablet kosztował 350zł chyba się nie opłaca go dawać do naprawy ( niema gwarancji ) :( jednak chyba będe musiał go dać do naprawy ;(

Opublikowano

:P nie lubie jak ktoś mi wytyka moje błedy ale cóż powiedziałeś po prostu pisze chyba za szybko :P czy co ? Tablet nowy dodam jedną żecz pojawiło to się po wgraniu jednej aplikacji z android apss (czy jak to się zwało ) a tablet kosztował 350zł chyba się nie opłaca go dawać do naprawy ( niema gwarancji ) :( jednak chyba będe musiał go dać do naprawy ;(

"żecz" >>>> ja pierdole byłeś w szkole , pisze się RZECZ !

@top

Nic innego jak serwis cię nie uratuje z twoimi zdolnościami :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

wgranie softu to dosłownie minuta , reszta zależy od tego czy trzeba go szukać długo , mi to zajęło minutę ;)

każdy serwis wgra to za grosze, bez utraty gwarancji

masz instrukcję http://arnovatech.co...1117/update.img

i nie przejmuj się firmą że inna bo to to samo ; system ściągnąć img http://arnovatech.co...1117/update.img

zrzekam się jakiejkolwiek odpowiedzialności w razie użycia i zepsucia sprzętu ! instalujesz na własną odpowiedzialność !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...