Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Zwyciestwo Gambit Gaming

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko tak slaba gra w fazie grupowej... Fartownie z grupy wyszli, ciekawe co by było gdyby nie wyszli w ogóle pewnie któreś Azubu wtedy by wygrało.

Gold Member

nvm

Opublikowano

h3h3h3 xDDDDD to taki zajebisty mecz, powracają do gry w wielkim stylu i z kontraktem na wygrywanie :), w końcu najlepszy europejski zespół!

<>

Opublikowano

To było zajebiste, przez ostatnie dni nikt nie mógł wygrać z Azubu, teraz kiedy pokazali, że da się z nimi wygrać wszystko jest możliwe.

Od samego początku liczyłem na gambit i nie zawiodłem się :P

Pierwsza gra średnia, bardzo wyrównana do pewnego momentu, gdzie zaczeli zbierać smoki i x2 baron, już azubu nie mieli szans.

Druga gra zajebista, totalnie rozwalili azubu i wygrali.

Liczę, ze dalej tak będzie

Ps. pewnie wódki dużo wypili przed tymi 2 starciami zamiast pić redbulle jak Azubu to ich rozjebali xD

Opublikowano

pogrom totalny

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Rozjebali ich nie ma co, nie spodziewałem się że aż tak dobrze im to pójdzie, ale jak było 5:1 i dragon, to wiedziałem że M5 nie mogą tego przegrać, no i się nie myliłem.

GG!

Game Over

Opublikowano

przynajmniej MYM z dumą odeszło bo przegrało z Ruskami 2x

Dziwna była dyspozycja w grupie moze gorszy dzien

Lepiej Ruski niz Koreance :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

dobra reklama dla polski, dość, że pokonali koreańców to jeszcze w polsce ;).

Chyba Ruscy czują się dobrze w środowisku swoich wódkowych kolegów ^^

<>

Opublikowano

W końcu drużyna z europy rozwaliła niepokonanych koreańców.

Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, koreańców zwalczaj, RUSKAMI !

Opublikowano

Europy? To było Moscow Five, Moskwa - Azja. Poza tym to nasi zaborcy <_< . Zrobili ich jak chcieli, Koreańce nie wiedzieli co się działo, dostawali po dupie, że szok. Dwa razy pod turretem w 4 wpadli w adc i suppa i sona zgarnęła wtedy 3 kille xD. Szkoda, że nasi nie grają tak :(.

;)

Opublikowano

Europy? To było Moscow Five, Moskwa - Azja. Poza tym to nasi zaborcy <_< . Zrobili ich jak chcieli, Koreańce nie wiedzieli co się działo, dostawali po dupie, że szok. Dwa razy pod turretem w 4 wpadli w adc i suppa i sona zgarnęła wtedy 3 kille xD. Szkoda, że nasi nie grają tak :(.

Geniuszu Moswka to Europa :)

Opublikowano

moskwa w azji WTF . ?

Opublikowano

Ruski są europejczykami, a swoje dzisiejsze ziemi w azji uzyskali dopiero w epoce kolonializmu ...

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Gambit (M5) zawsze się ciężko rozkręca ale wystarczy jedna wygrana i już są na "fali". bardzo ładna gra i przede wszystkim szybka i z nowymi rozwiązaniami dzięki czemu Koreańce nie wiedzieli co się dzieje i jak mają się zachować. Wielkie GG dla Gambit

do6qfp.jpg

Opublikowano

Mysle ze teraz inne druzyny europejskie jak i amerykanskie zobaczyly ze z azjatami da sie wygrac. Moze nasze mym sie czegos nauczy. Nie ma co piekna gra. Pierwszy dragon w 4min(?).

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

O KURWA HAAHHAHHAHAHAHA MOSKWA TO AZJA HAAHHAAHAHAHAHAHHAHAAAHHAHAAH

Co do wina to im sie nalezalo, po prostu zagrali to lepiej

5% za spam, fajnie lol

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

A mi się wydaje, że Gambit pierwsze gry przeciw Azubu celowo przegrało, skąd niby tak nagły skok zgrania drużyny i umiejętności poszczególnych graczy? Ogólnie w finałach pojechali koncertowo Azjatów, i te uśmieszki Rosyjskich przy double kill sona wiele mówiły :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...