Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Zmiana napisu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojj, skopiowałeś czyjąś stronę i nie wiesz jak zamienić ich domenę na swoją? Wejdź w index.html i wyszukaj "HolyShit", a następnie zmień na swój adres (może to znajdować się jeszcze gdzieś, zależy jak masz ułożone ścieżki w plikach). Co rozumiesz pod względem "podstrony w phpBB"?

Opublikowano

Ojj, skopiowałeś czyjąś stronę i nie wiesz jak zamienić ich domenę na swoją? Wejdź w index.html i wyszukaj "HolyShit", a następnie zmień na swój adres (może to znajdować się jeszcze gdzieś, zależy jak masz ułożone ścieżki w plikach). Co rozumiesz pod względem "podstrony w phpBB"?

Przecież darmowe są można z nich korzystać tak piszę. to są style by przemo

Zmienić w jakim sensie?

Jeżeli chcesz np zmienić kolor czcionki musisz znaleźć ten element w stylach(plik css).

chcę ten napis zmienić HolyShift.pl

Daj + Jeśli Pomogłem

Opublikowano

Przecież darmowe są można z nich korzystać tak piszę

chcę ten napis zmienić HolyShift.pl

Jeżeli tak to nie wiedziałem, przepraszam i zwracam honor. Ale lepiej powiedz czy udało Ci się znaleźć to czego szukałeś?

Opublikowano
podstrony w phpBB

Chodzi mi o to jak nacisnę na np kontakt to mnie przeniesie na inną stronę i tam będą kontakty

a co do tego holyshift.pl niema go w index.html

Daj + Jeśli Pomogłem

Opublikowano

Tworzysz nowy plik, np. kontakt.html, a w indexie i configu ustawiasz przekierowanie jeżeli ktoś kliknie w dany punkt. Jest wiele gotowców w internecie. ;-)

Przedstaw mi jakie masz pliki w katalogu strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...