Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] aktualizacja

natalx100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam pytanie , mam słabego neta a teraz jest ta dosyć spora aktualizacja , więc moje pytanie , czy jak zaniose na pendrivie lola do kolegi tam zaktualizuje i skopiuje zaktualizowanego na pena a potem do siebie na kompa to będzie działał???

Opublikowano

To raczej nie jest dobre rozwiązanie, potem i tak będzie Ci zgrywało na komputer zaktualizowane pliki, które mogą być cięższe. Jakiego masz neta ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

mam neta z limitem i się długo pobiera a u kolegi to by w kilka minut poszło , a mam blueconect lipa w lolu ping 200 i skacze do 15000 nawet , ale na to mam patent kupuję pakiet 150 mega w plusie , wkładam starter z plusa do modemu i na jednej kresce zasięgu mam 180 kb przy pobieraniu a ping w lolu max 150 , pobrał bym na tym no ale limit 150 mb a aktualizacja ze 600 chyba , aa tak to mam te 150 mb na jakieś 20 kilka meczyków

to jak myślicie powinno to zadziałać czy nie??

//Używaj opcji edytuj

/Pandragors

Opublikowano

Skopiuj cały folder lola od kolegi i go zrzuć do siebie na twardziela i będzie działać.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...