Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Eventy ?

No Spam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko all ja w temacie Eventów. Jak myślicie jaki będzie event jak się skończy ten na 200 % expa ? było by full jak by dali darmowe premki ;DD

Opublikowano

#yyy... juz wystarczy ze dali taki event :) premki juz byly teraz moze bedzie cos nowego ;) a tak poza tym nie za duzo bys chcial ? -.-

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Przecież co chwilę są jakieś eventy - za zmianę hasła, za potwierdzenie danych osobowych, były premki jest 200 % - były 1000 % - eventów jest masa - narzekać ...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja myślę że nowy event będzie na walentynki 14 lutego,za czasów G1 był taki event co sie dostawało pink bronie:)

Opublikowano

Przecież co chwilę są jakieś eventy - za zmianę hasła, za potwierdzenie danych osobowych, były premki jest 200 % - były 1000 % - eventów jest masa - narzekać ...

czy ja narzekam ? po prostu zadałem retoryczne pytanie ...

Opublikowano

Ja myślę że nowy event będzie na walentynki 14 lutego,za czasów G1 był taki event co sie dostawało pink bronie:)

Pamiętam najlepszy event g1 jednego dnia 2000 kili zrobiłem ... za g1 eventy były lepsze ...
Opublikowano

up nie prawda za g1 było nudno i było dużo dużo mniej eventów niż teraz, mi się teraz lepiej podoba WR

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...