Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jeden "mały plik"

faZZi .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Ma ktoś może czas, aby wrzucić plik (na jakiś hosting) VoBank_pl_PL.fsb ?

W patcherze mam max jedyne 30 KB/s, natomiast "normalnie" do 130 KB/s

ps. nagrodzę 5 w profilu

Opublikowano

Gdzie ten plik się znaduje to ci go wrzuce

Ok, wrzuca się, zaraz będzie.

Opublikowano

League of Legends > rads > projects > lol_game_client_pl_pl > managedfiles > I tutaj mam kilka folderów np. 0.0.0.93 , nie wiem DO KTÓREGO folderu te pliki się pobierają, natomiast ten plik znajduje się NAJPRAWDOPODNIEJ w folderze 0.0.0.93 , ale nie jestem pewien , mogę Ci powiedzieć że zajmuje 291MB

Opublikowano

dokladnie X:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_pl_pl\managedfiles\0.0.0.85\Data\Sounds\FMOD przynajmniej u mnie i ma 289 mb jak bym mial szybszego neta bym ci go wrzucil ale niestety 2 mb/s :/ wrzucalo by sie 2h 30 min

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/B8uPz/VOBank-pl-PL.fsb

Proszę :P

Jak to nie ten to jutro mogę wrzucić (ale wydaje mi się, że ten, tyle samo waży)

Opublikowano

Hah, nie mam tego folderu ;>

edit. Okazuje się (chyba), że "będziesz zmuszony" wrzucić cały folder (oprócz tego całego vobank)

Opublikowano

No dziś ci tego nie wrzuce, najpóźniej jutro, teraz oglądam film i nie wejdę później, a wrzucać to będę przez dobre 3 godziny, więc jutro dam ci linka tutaj lub pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...