Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupywanie przez miencraft.net

konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z was kupy wał giftcode przez minwcraft.net przelewem w banku nie kartą!!!

Prosze opisać przelew banku wiem wchodzi się na minecraft.net, Wybiera buy giftocde Podaje się imię nazwisko memail i dalej jest formulasz i opisane jest że ww 86.90 PLN. hm... A jak nieotrzymam emailu bo przecierz wysyłamy w wtedy kase z banku a jak otrzymam na email przecierz na tym przelewie nie jest napisany mój email !!

Mam 14 lat. date uradzenia: 03 maj 1998.

Opublikowano

Napisz to czytelnie jescze raz bo nie da sie tego przeczytac wgl ja kupowalem przez przelewy24 jest taka funkcja

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

na minecraft.net sie nie kupuje gift code bo na allegro masz za 5-10 zl ...

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

@czerwony murzyn

Weź wyjdź. Są to fake kont, a nie giftcode, więc się nie udzielaj, skoro nie wiesz o co chodzi.

@Topic

Musiałem to przeczytać 10 razy, żeby zrozumieć o co Ci chodzi..

W jaki sposób chcesz kupić ten gift-code skoro nie poprzez przelew bankowy?

Opublikowano

Ja kupowałem, po wybraniu banku przekierowywuje cie na jego stronę (w moim przypadku mBank). Tam robisz przelew i wszystko działa ;)

@up

Jemu chodzi właśnie o przelew, a nie o pobranie środków z karty kredytowej ;)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Czy ktoś z was kupy wał giftcode przez minwcraft.net przelewem w banku nie kartą!!!

Prosze opisać przelew banku wiem wchodzi się na minecraft.net, Wybiera buy giftocde Podaje się imię nazwisko memail i dalej jest formulasz i opisane jest że ww 86.90 PLN. hm... A jak nieotrzymam emailu bo przecierz wysyłamy w wtedy kase z banku a jak otrzymam na email przecierz na tym przelewie nie jest napisany mój email !!

Czy ktoś z Was kupował może giftcode przez minecraft.net? jednakże przelewem w banku, a nie kartą.

"Proszę opisać przelew banku".

Wiem. Wchodzi się na "minecraft.net", wybiera "buy giftocde", podaje się: imię, nazwisko, e-mail i dalej jest formularz. Opisane jest że kosz produktu wynosi 86.90 PLN.

Co się stanie jednak, jak nie otrzymam e-mailu, bo przecież wysyłamy wtedy pieniądze z banku, a jak otrzymam na e-mail przecież. Na tym przelewie nie jest napisany mój e-mail!

Jakby ktoś nie mógł się doczytać ;x

Opublikowano

Hm.. a na

Kredyt Bank się da ??? wiecie nie mam karty nawet pytałem mamy ale po prostu nie mamy karty kredytowej.

Pomocnik
Opublikowano

Dojdzie Tobie e-mail bo to automat wysyła na taki jaki podasz, a imię i nazwisko podajesz po to by móc zlozyc reklamacje w razie problemów, ja płaciłem kartą. Wydaje mi sie, że przelewem będziesz musiał trochę dłużej poczekać.

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

1. Wchodzisz na minecraft.net, klikasz buy, wpisujesz imię, nazwisko, mail i kraj.

2. Wybierasz ,,przelewy24" (czy jakoś tak)

3. Uzupełniasz dane i wybierasz bank

4. Przekierowywuje cie na stronę banku a każdy ma inną, ale w moim przypadku to logowanie i wpisanie hasła z SMS.

1351969276-U240495.png

Opublikowano

nie wiem dokładnie o co tobie chodzi ale myślę że o to

w formularzu dajesz przecież E-mail na który przyjdzie Gift-Code a jak chcesz kupić konto to automatycznie się to robi czyli nic nie musisz robić innego już masz konto premium :D

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

konrad bez obrazy ale piszesz jak zjarany zbyszek czy coś innego. W WIĘSZKOSZCI banków tak samo się robi przelewy wpiszujesz to samo i wgl.

Opublikowano

Konieczne Kredyt bank niby wszystko rozumiem ale piszecie to co już wiem nie możecie jakoś dokładnej czy coś ??Wszystko rozumiem chyba powiem jak kupie co się dzieje ale żebym błędu nie popełnij pierwszy raz przelew zrobię i to zagraniczny.

Opublikowano

Kupiłem ale czekam na email :

Payment to minecraft.net order_id 4c301f3c4512443d99faeb17c8b0512a Description: Minecraft Username: konrad573

Total Payable : 19.95 EUR

Opublikowano

Omg jaki masz problem -.-

Trzeba było nie kupować gift code tylko wybrać opcję Buy Minecraft for this account...

Ale wy ludzie sobie życie utrudniacie...

1351969276-U240495.png

Opublikowano

A e-maila znają bo mają transakcje że ten użytkownik zakupił i mają tam twój e-mail jak coś to ci przysyłają na e-maila gifta lub automatycznie aktywują konto do wersji premium oczywiście jak dojdzie przelew

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

nie mam emailu nie mam premium ;( a zapłaciłem . I Wole kupić gift code bo ta druga opcja to na emailu podajom mi nick i haslo i jakis uzywany nick bym miał chce giftcoda !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...