Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] combo postaci.

kdgziomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpie że jest taka strona, każde comba układa się w większości samemu, to też zależy od sytuacji, czy walnąć skill z dmg. czy snere/stun etc. a może heala, czy inne dziwactwa.

Skilli używa się sytuacyjnie. Wiem, że odpowiedź nie była, trafna... Ale naprawdę, weź trochę pomyśl, nad uildami, kolejnościami skilli, kiedy farmić, ja gdy zaczynałem, nie używałem, żadnych buildów i inych(nie raz sięz darzało, ale comb, jak farmić, czy coś innego NIGDY)

Jeżeli chcesz być dobrym graczem, poucz się sam, pooglądaj streamy, poradniki, nawet buildy możesz, bo teraz możesz, ale nie.. "Mam poradniki, po co mi jaki item dla kogo, co daje" takie rzeczy powinny Cię interesować, bo Ci się przydadzą w późniejszych etapach gry.

// W skrócie (To wyżej to troche taki mindfuck)

Raczej nie ma takiej strony, ale pooglądaj streamy, poradniki, buildy, poducz się troche z tego, poczytaj na temat itemów, skilli postaci, naprawdę polecam, aby później radzić sobie samemu.

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Strony z combami raczej nie istnieja, jedynie buildy a tam czasem autorzy opisuja poprawne kombinacje.

www.solomid.net

www.mobafire.com

Takie slawniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...