Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytan co do windowsa 8.

Funto4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pare pytań Co do windowsa 8, proszę o odpoweidzi tylko obeznanych.

1. Działają wszystkie gry na windowsa 8 ?

2. Szybciej chodzi 8 od 7 ?

3. Trudno się przyzwyczaić.

Jak coś będę chciał się jeszcze dowiedzieć napiszę w tym temacie.

Opublikowano

tak

tak/nie

tak

chcesz wiedzieć więcej odwiedź stare tematy na forum dokładnie takie same

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

1. tak wszystkie

2.Nie mam dobrego kompa i jak miałem 7 to odrazu po formacie odpalał się z 30 - 40s wszystko włączało się mniej więcej z 3-5 s

zainstalowałem 8 i włącza się 10 max 15 sek wszystko odpala się prawię od razu po odpaleniu klik klik i już

3. zainstalowałem i w sumię odrazu się przyzwyczaiłem różni się tylko tym że nie ma w dolnym prawym rogu znaczka start

i tym że są kafelki zamiast napisów

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Opublikowano

Dzięki.

Następne pytania:

Czy jeżeli ściągam coś z internetu, to mogę wybrać tak samo jak w 7 gdzie chcę zainstalowac? i jeżeli chcesz mieć ikony na pulpicie, to moge je mieć, czy muszą być tam jak klikne start?

Opublikowano

Jak trudno Ci się będzie przyzwyczaić można wyłączyć metro i będzie podobny wygląd jak w 7

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

@up a Co jest Windows 98??? Ludzie różnie robią, albo biorą 8 dla metro, albo biorą zeby mieć wydajniejszy (niby) system i wyłączają metro

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Teraz wam wszystkim powiem prawdę! Jestem na Windows 8 od Consumer Preview czyli od pół roku. Według mnie ten system jest po prostu lepszy od W7!

1. Wszystko działa ale jedyna wada którą zauważyłem to to że czasami trzeba uruchomić w trybie zgodności z XP albo W7. Po takim zabiegu WSZYSTKO DZIAŁA JAK MARZNIE!

2. Oczywiście, że tak. Jest świetnie zoptymalizowany. Zawsze wygrywa pod względem szybkości z W7 a jeżeli nie to jest z nim na równi. Nie ma takiego czegoś że jest wolniejszy.

3. Prawda jest taka - NIE TRZEBA SIĘ PRZYZWYCZAJAĆ pod jednym warunkiem; Zainstaluj Classic Shell i masz po prostu Windowsa 7 tylko szybszego i z ładnym DODATKOWYM interfejsem w standardzie.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...